Илхан Кючюк пред либералните лидери: Сигурността на нашите държави е приоритет

  • 20 октомври 2022 15:30

  • 287
  • 1
Илхан Кючюк пред либералните лидери: Сигурността на нашите държави е приоритет
©

Държавните ръководители на либералите се срещнаха днес в Брюксел, преди Европейския съвет, за да обсъдят руската военна агресия срещу Украйна, темите за сигурността и отбраната и предстоящите европейски избори през 2024г.

Под наслов "Напред към 2024г." либералните лидери дискутираха войната в Украйна и сигурността на Европа. Лидерите категорично заявиха, че ще продължат усилията в подкрепа на украинския народ. 

„Ситуацията изисква от нас пълна солидарност и либералите подкрепят украинския народ от началото на войната, но ние заставаме и зад онези демократично настроени граждани на Русия, които се борят за свобода и различно бъдеще на страната. Голямата задача пред всички нас - лидери на либерални европейски партии, либерални министър-председатели и еврокомисари е да се движим напред като общност, основана на споделените ни ценности, либерална визия и разбиране към проблемите на европейските граждани.“, заяви Кючюк при откриване на срещата.

Илхан Кючюк даде гласа си за тези, които могат да помогнат на България

Участие в лидерската среща на либералите взе и председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който заяви категоричната си позиция, в подкрепа на Украйна и украинските граждани.

 

Десислава Станева
287 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.20 | 19:43

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини