ПГ на БСП избра своето ръководство

  • 18 октомври 2022 18:46

  • 1673
  • 3
ПГ на БСП избра своето ръководство
© БСП
Слушай новината Слушай новината

Утре ще предложим за председател на Народното събрание Кристиан Вигенин. Избрахме и заместник-председателите на парламентарната група - Георги Свиленски, Атанас Зафиров, Христо Проданов и Иван Ченчев.

Това заяви избраният за народен представител от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и секретар на ИБ Борислав Гуцанов на брифинг пред централата на партията. 

БСП също издига своя кандидатура за шеф на НС, няма да подкрепи изпращането на оръжия за Украйна

По думите му левицата тръгва със законодателна инициатива и посочи част от нея: „На първо място пакетът от закони, които ще внесем, това ще бъдат таван на цените на тока, на газта, на водата. На следващо място изземване на свръхпечалбите от енерегийните дружества, но не само на държавните, а и на частните, за да има справедливост в обществото“, обясни той. Трети законодателен проект на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще бъде свързан със социалната област - нещо, което е пълен приоритет за левицата. 

Нинова призова за таван на цените: Вече е световна и европейска практика

„Още утре и в петък най-късно ще внесем въпроси към служебните министри какво и как се е случвало по време на служебния кабинет. В петък ще бъде изслушан на първо място министърът на финансите, за да стане ясно какво е състоянието на бюджета, какво заварваме и каква е отправната точка, от която тръгваме да работим“, заключи Борислав Гуцанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1673 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Васо Сърбеца

2022.10.19 | 08:45

3
Крадци и мръсници

2022.10.18 | 20:44

2
Дано да е за последно
PaulaFox

2022.10.18 | 19:07

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини