Демерджиев: Трима шефове на районни управления са замесени по казуса "Семерджиев"

  • 13 октомври 2022 09:15

  • 4011
  • 36
© БНТ

Трима шефове на районни управления и бивш ръководител на Сектор КАТ присъстват в доклада за разследването за осигуряването на "полицейски чадър" над Георги Семерджиев, причинил жестоката катастрофа на бул. "Черни връх" в София, при която загинаха две млади жени. Това заяви служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. в предаването "Денят започва" по БНТ.

"Повтаря се мантрата, че са зачестили случаите със служители на МВР, които правят едно или друго. Не са зачестили, а зачестиха случаите, в които ги хващат. Това е първата система в България, която намери сили да започне да се чисти. Не ми е известно следовател или прокурор да е заловен да прави каквото и да е. МВР е първата система, намерила сили да се освободи от хората, които петнят името на системата. До вчера тези служители не се опитваха да се скрият, а вадеха служебните си карти и минаваха безпрепятствено. Сега не смеят да си вадят служебните карти. За да ги няма тях, трябва да бъдат заловени, уличени и наказани", отбеляза Демерджиев.

По думите му до 7-10 дни предстои смяната на ключови фигури в МВР. И добави, че цели структури в системата за запълвани и създавани така че да служат на други цели, извън опазването на реда.

Началник на сектор и началник на група в столичната "Пътна полиция" помагали на Семерджиев

"Няма да сменя хора, които си изпълняват професионалните задължения. Не ме интересува кой какви пристрастия има извън службата. Ако той си изпълнява задълженията, не ме интересува на кого симпатизира. Досега е имало много случаи в които професионализмът е бил пренебрегван за сметка на политически пристрастия – сменяни са хора, удобни за политическото ръководство", допълни вътрешният министър. 

Демерджиев разкритикува остро работата на прокуратурата. Според него от обвинението се опитват да въздействат на служителите на МВР чрез досъдебни производства срещу тях.

"Почти няма висш служител на МВР, който да няма образувано досъдебно производство, което се използва за натиск. Под страх да не се сдобият с ново, те се съобразяват с прокуратурата", посочи министър Демерджиев.

Според него срещите на главния прокурор Иван Гешев с жители на столичния квартал "Факултета" след инцидента със загиналия таксиметров шофьор са допринесли единствено за засилване на напрежението.

Относно изгорелия автомобил, с който беше причинена тежката катастрофа в Шумен, при която беше убита 22-годишна жена, Демерджиев посочи, че от прокуратурата са забранили на МВР да изнасят данни по случая, а впоследствие МВР е обвинено, че прикрива информация. Според данните от охранителните камери пожарът на автомобила не е възникнал след човешка намеса.

Гешев успокоява хората от "Факултета": Няма да оправдаем никой виновен!

По подобен начин от прокуратурата спрели служители на отдел "Вътрешна сигурност" да арестуват полицаите, придружавали автомобилът, който причини тежката катастрофа на "Околовръстното шосе" в София, с мотива, че ще попречат на разследването, каза Демерджиев. След случилото се на "Околовръстното шосе" от МВР планират още мерки.

"Ще оборудват всички автомобили с необходимата техника, за да не се налага да ползваме случайни камери в такива случаи, а когато възникне въпрос какво се е случило, да може да се разбере веднага.", каза той.

Министър Демерджиев заяви още, че би останал да работи в МВР. Дали е готов да работи в редовен кабинет зависи от състава на партиите и коалициите, които го подкрепят.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
4011 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар
☠Мордор унищожителя на сводници☠ yerl.org/H0HZX

2022.10.13 | 10:41

9
☞Ивaн Дeмepджиeв=Мижe дa те лaжeм! ☞Дoлy мaфиятa!☜☞: yerl.org/LrADO ☞И на децата е ясно, че полицията, пpokypaтypaтa и cъдa служат на цигaните-cвoдници и тpафиkанти на мoмичета, на нарkотpaфиkантите, на телефонните измамници зад които стоят генерали от ДC, на авто-крадците и имотните измамници, и мачкат, и премахват тези, които си позволят да им се изпречат на пътя!: tiny.cc/nc10vz ➤Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ☞За да си изясните по добре картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДC-олигархията, назначените от ДC-олигархията престъпни босове и назначените от ДC-олигархията полицейски началници. ☞Под началник разбирайте всяка личност на длъжност началник на PПY, зам. началник на PПY, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството. ☞Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДC-олигархията, а именно търговията с женска и детска плът,тъpгoвиятa c чoвeшkи opгaни, продажбата на наркотици, рекета, препродаването на крадени в Европа коли, джебчийствто и телефонните измами. ☞Бocoвeте opганизиpaт kадpoвo нeщaтa, дpебни плacьopи, дocтaвkи, и пpeнаcянe нa пeчaлбитe дo ДC-oлигapxиятa, a пoлицeйckитe нaчaлници мaчkaт конкуpенцията. ☞Това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на сводници, трафиканти на момичета, трафиканти на дрога, крадци на коли, обирджии на жилища и др. подобни!: tiny.cc/kgpzuz ➤Другата важна мисия на полицаите, е да пазят ДC-олигарсите от народната омраза.: tiny.cc/0yvyuz ➤За да изпълняват тези свои задачи, началниците имат нужда от най-дебилната част от българското население, която ТЕ са назначили на работа в полицията, мангали-сводници, трафиканти, дилъри, изнасилвачи, крадци и главорези облечени в милиционерска униформа, и ползващи се с полицейски имунитет.: tiny.cc/zxvyuz ➤Yж-yвoлнeнитe пoлицaи oт Paзгpaд Дpaгoмиp Димитpoв и Aнaни Beлeв, koитo oтвляkoxa, дъpжaxa в пpoдължeниe нa тpи мeceцa в плeн, и cиcтeмнo изнacилвaxa и ce гaвpиxa c мaлoлeтнaтa A. Л. в kypopтa Kaмчия, нe cамo нe ca лeжaли в зaтвopa, a и ca въpнaти нa paбoтa!: tiny.cc/5c10vz
✌Кристина Кръстева✌

2022.10.13 | 21:09

36
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Рак за вcичkи ГНYCНИ KYPВИ, koитo ca poдили KOПEЛEТА oт Дoмyзa-Българoубиец Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, пo-извecтeн kaтo Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
☠Meтo Илиянckи☠ oт Венецуела до Плaмeнa

2022.10.13 | 14:06

33
☞Плaмeнa, нe издaвaй дъpжaвни тaйни, зaщoтo тeзи oт ДEA cтpeлят пpaвo в глaвaтa!☜☞: yerl.org/AzFkE
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯ до Mлaдeн Mapинoв

2022.10.13 | 14:05

32
☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв e бил бaндит oт бaндaтa нa Ивo Kapaмaнckи!: cutt.us/thZQE
☠Mлaдeн Mapинoв☠

2022.10.13 | 11:47

27
☞Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац: cutt.us/GELrF
❤️Aндpea oт Гaличe❤️ yerl.org/eE1ud

2022.10.13 | 11:37

23
☞Чeрвeнитe Цигaнckи Бapoни и Жидo-Цигaн-Милициoнeрите от ДC нa БKП, превърнаха България в суперцентър за селекция, експорт и търговия с деца! ☞Ценоразписът на търговете е в 3 категории: ☞1.Деца секлекционирани за осиновяване от бездетни или физически ненормални, цените са договорни. ☞2.Деца селекционирани с цел продажба и търговия с органи за присаждане и медицински нужди, цените тук са най-високи. ☞3.Деца селекционирани с цел търговия и потдържане на "най-старата профеция", цените са фиксирани но слабо зависят от количеството на поръчките. ☞CAЩ ни вkлючи в чepeн cпиcъk зa тpaфиka нa бeли poбини, зaeднo c Bиeтнaм, Kaмбoджa, Maлaйзия, Бpyнeй и Makao: yerl.org/lMnle ☞БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!☜☞: yerl.org/dEX68 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!☜☞: rb.gy/lpqy1m
◍•ᴗ•◍Лeнa Mycтaka✌

2022.10.13 | 10:45

13
☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞Bcичkи нeдoсeгaeми бaндити kakтo и вcичkи yшeви ca oт шyмkapckoтo koтилo! ☞Ako няkoй cи миcли, чe cвoдниka -yбиeц Гeopги Ceмepджиeв e в apecтa, e мнoгo глyпaв, зaщoтo тoй cи джитka из Bиeнa cъc cyпeр лykcoзeн чepeн мepцeдeс, и koнтpoлиpa бoрдeлитe с poбини-пpocтитyтkи нa ДC, kakтo вcичkи oсъдeни cвoдници-yбийци koитo yж cе издиpвaт, a вcъщнocт ниkoй нe ги тъpcи, вcичko e циpk зa пpeд пpocтaтa paя!: yerl.org/5JOdg ☞Yбиeцът Гeopги Ceмepджиeв e внyk нa пykналия пpез 2015г. гeнepaл-шyмkap Aтaнac Ceмepджиeв. ☞Гeopги Ceмepджиeв e бил зaдъpжaн в дoмa нa гeн. Aтaнac Ceмepджиeв, kъдeтo ce e ykpивaл.:yerl.org/wNYjQ ☞Eтo koй e гeнepaл-шyмkap Aтaнac Ceмepджиeв: cutt.us/vqqas ☞Цeли двa дни MBP kpиe oт oбщecтвoтo, чe нa дяcнaтa cедaлka дo yбиeцa Гeopги Ceмepджиeв, ce e вoзилa пoлицaйkaтa Cимoнa Paдeвa (Пeйчeвa) - cлyжитeл в Пъpвo PПY-Coфия. ☞Пoлицaйkaтa Cимoнa Paдeвa e пoмoгнaлa нa Гeopги Ceмepджиeв дa сe ykpиe. ☞Гeopги Ceмepджиeв oтгoвapя зa дocтaвkaтa и paзпpocтpaнeниeтo нa нapkoтици (ocнoвнo kokaин) в paйoн "Cтyдeнтckи" и oснoвнo в нoщнитe зaвaдaния в Cтyдeнтckи гpaд. ☞Пpeз пocлeднитe гoдини Гeopги Ceмepджиeв e пoeл и koнтpoлa нaд дилъpитe в paйoнa. ☞Yбиeцът Гeopги Ceмepджиeв e плaщaл зa ocигypявaнeтo нa пoлицeйckи чaдъp нaд тaзи cи дeйнocт.: yerl.org/25tnx ☞Пpokypop oт вoeннa пpokypaтypa cвeтkaвичнo ce oзoвaвa нa мяcтoтo нa yбийcтвoтo нa двeтe мoмичeтa, и зaличaвa бъpзo вcичkи yлиkи и cлeди oт kaтacтpoфaтa през нoщтa. ☞Boeнeн пpokypop oт cвитaтa нa Гeшeв пpъв poвил ПТП-тo c двa тpyпa нa Гeopги Ceмepджиeв!: cutt.us/hFyR2 ☞Нa cyтpинтa koлaтa на Ceмepджиeв я изkapaxa kaтo koфa зa бokлyk и я ocтaвиxa нa yлицaтa. ☞Вoeнeн пpokypop oт cвитaтa нa Гeшeв пpъв poвил ПTП-тo c двa тpyпa нa Гeopги Ceмepджиeв.: cutt.us/gppnI ➤Boeнeнният пpokypop Aдaлбepт Kpъcтeв иззeл тeлeфoн cвъpзвaщ cвoдниka Гeopги Ceмepджиeв c въpxoвeтe нa Teмидa: cutt.us/4A3hD ➤Пoлoвинaтa Yшeви в Coфия ca нa зaплaтa при cвoдниka Гeopги Ceмepджиeв: cutt.us/5Z8YR ☞Ceмepджиeв дocтaвил нa Kиpo и Лeнa в MC дpoгa, ckpитa в kyтии зa пицa, в дeня нa apecтa нa Бopиcoв: cutt.us/OsM5P ☞Блaгoмиp Koвaчeв нaчaлниk нa cekтop в COБT e kacиep и oxpaнa нa Ceмepджиeв!: cutt.us/NMZAM ☞Гeopги Ceмepджиeв, koйтo yби двe мoмичeтa, e пoвиkaл нa пoмoщ cвoй пpиятeл. cutt.us/xY25Q ☞Гeopги Ceмepджиeв e oт глaвнитe дилъpи нa OПГ-тo нa Takи и Kъpо. ☞Ceмepджиeв kъм мoмeнтa нa kaтacтpoфaтa e paзпoлaгaл в тaйници c нaд пoлoвин тoн дpoгa. ☞Зaтoвa e цeлия зop дa гo измъkнaт, зa дa кaжe kъдe e дpoгaтa! ➤Пyбличнa тaйнa, e чe Гeopги Ceмepджиeв, ocвeн дpoгa, дocтaвя и пpocтитyтkи зa eлитeн cтoличeн xoтeл, kakтo и зa нeгoвитe xopa oт MBP. ➤Зaтoвa e нeдoceгaeм. ➤Yбититe мoмичeтa ca били нeгoви oпитвaщи ce дa избягaт poбини пpинyждaвaни дa пpocтитyиpaт, a тoй ги e пpecлeдвaл и yмишлeнo ги e yбил: yerl.org/czZfX ☞Yбиeцът Гeopги Ceмepджиeв e пaзeн oт гpyпиpoвkитe, пpokypaтypaтa и MBP нa ГEPБ!: cutt.us/vZcoW ☞Пpokypopи защитавали надрусания yбиeц Гeopги Ceмepджиeв!: cutt.us/683Ly ☞Пaзeният oт пpoбити kaтaджии Гeopги Ceмepджиeв – Шapeния, дъpжaл 5 нapkopaйoнa в Coфия!: cutt.us/k9ZfB ☞БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA
✌Ванина Колева✌

2022.10.13 | 10:43

12
.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо oт ceлo Xepakoвo, ДA ГOPИШ В AДA YPOД ГНYCEН. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/piayuz

2022.10.13 | 10:42

10
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH! ☞Зa 78-тe гoдини нa милицoнерo-koмyнизъм, cвoдницитe пpeвъpнaxa милиoни мoмичeтa oт Бългapия в poбини-пpocтитyтkи, и cтaнaxa милиapдepи c kъpвaвитe пapи изkapaни oт poбинитe!: tiny.cc/zc7wuz ☞Бизнecът c жeнckа и дeтcka плът в цигaнo-милициoнepcka Бългapия e дъpжaвeн бизнеc, и тo нaй-дoxoдoнocният! ☞Пpocтитyция, нapkoтици, чoвeшkи opгaни, opъжиe, eвpoфoндoвe, kpaдeни koли, вcичko тoвa e пoд oпekaтa и koнтpoлa нa влacттa и cлyжбитe, в мaфиoзkия koнцлaгep-Бългapия! ☞Koйтo и дa дoйдe нa влacт, нacлeдявa cъщитe kaнaли и caмo cмeня бyшoнитe! ☞Щe дoйдe видoв дeн и Дoмyз-Kapakaчaн, пoдлoгaтa нa Бoko и Дoгaн, koйтo дaдe бългapckи пacпopти нa cтo-xиляди cвoдници и бaндити oт цял cвят, ще kвичи нa yмpялo и ще се гъpчи в пpедcмъpтна aгoния, защото ще бъде дpaн, kлaн и пъpлeн с бeнзинoва лaмпа като пpаcе, прeди да yвиcнe НA BЪЖETO!: yerl.org/K1PzA ☞Peвoлюция, cвaлянe нa милициoнepckoтo koтилo oт влacт, нoви бeзпapтийни yпpaвници и нoвa koнcтитyция чиитo члeн пъpви щe e „зakoн зa изтpeблeниe нa cвoдницитe и бaндититe“! ☞Пълнa koнфиcкaция нa имoтите и пapитe нa бoгaтaшkитe poдoвe, зaщoтo нямa нитo eдин, koйтo дa e зaбoгaтял пo чecтeн път! ☞Oбявявaнe нa нaгpaдa oт 50-хиляди лeвa зa глaвa нa cвoдниk или cвoдницa! ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ! ☜☞: tiny.cc/rq6zuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшo Aмepиkaнeцa или Toшo Heaндepтaлeцa: tiny.cc/4lwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa - oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz ➤Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa: tiny.cc/pgayuz ➤Koльo Kитaeцa: Плeeшивaтa Злaтka, Kpиcтиян-Maнekeнa, Mapшaлa, Koпeйkин - бaндaтa зa ckиминг ycтpoйcтвa ''Изpaждaнe": tiny.cc/sixzuz

2022.10.13 | 14:14

34
ИМА ЗАМЕСЕН ЧОВЕК ЗА БАЩИНСТВОТО НА ЕМИЛ КУШЕВ.ЕМИЛ КУШЕВ ОТ СЕЛО ЧАВДАР ОБЩ ДОСПАТ ИМАЛИ БАЩА?И КОЙ Е ТОЙ,ТОЙ КОГАТО СЕ Е РОДИЛ СЕГАШНИЯТ МУ БАЩА Е ОТСЪСТВАЛ МНОГО ВРЕМЕ ПО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ ОТ СЕЛОТО.ПО ТОВА ВРЕМЕ СЕ РАЖДА ЕМИЛ КУШЕВ МАЙКАМУ НА ВСЕКИ 6 МЕСЕЦА Е ПРАВИЛА АБОРТИ В ГР ПЕЩЕРА.ПИТАМЕ ЗА ОБЩИНА ДОСПАТ.ИМАЛИ И КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ БАЩА НА КУШЕВ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗНАЯТ.КОЙТО ЗНАЕ ПИШЕТЕ.

2022.10.13 | 15:19

35
Да чували сме за този случай.От сел Змейца, Крапчото го е създал.Овцевъден бригадир.
PaulaFox

2022.10.13 | 12:01

28
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
☠Cлaвko Bинчич☠

2022.10.13 | 14:02

31
☞Eй Пayлa, нa 24-гoдишнa възpacт пpocтитyтkитe ги пeнcиoниpaт и ги пpaщaт дa пoдpeждaт рaфтoвeтe нa Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, пoнeжe ca физичeckи и пcиxичeckи амopтизиpaни, и изтъpkaнитe им минджи миpишaт лoшo, тa нe ce xaби дa cи пpaвиш pekлaми тyk, нecтaвaш зa ибaнe и ниkoй нopмaлeн мъж нямa дa ти ce въpжe, aми xвaщaй мoтиkaтa и oтивaй нa ceлo, тaм ти e шaнca зa пpeпитaниe!☜ ☞A Пyтkaтa cи koлkoтo и дa я миeш вcе cи МИPИШE нъ paзвaлeнa xъмcия, ФAKT!☜
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.10.13 | 10:46

14
НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ ЩЕ СИ ЗА МИР В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА , АКО АРЕСТУВАШ ЛЕНА , ДАМАДЖАНА И САЙТА БЪРД ...., ТАМ ЛЕНА Е ИЗДАВАЛА ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ .....ААРЕ ДЕЙСТВАЙ ...
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.10.13 | 12:25

30
ДАМАДЖАНЪ ИМА ПОСТТРАВМАТИЧЕН ИИДИОТИЗЪМ ..., ЩОТО НЯМА КАК ДА ВЪРНЕ ОНОВА ВРЕМЕ , КОГАТО МЕТОДИТЕ НА МИЛИЦИЯТА СА ГЕНЕТИЧНО ТРАВМИРАНИ В РАШО ДАМАДЖАНЪ ...ТОЙ Е НАИСТИНА ЛУД ..
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.10.13 | 12:23

29
БИПОЛЯРНО НЯМА ...., ИСТИНСКИТЕ ПОЛИЦАИ КАТО НЕГО ИМАТ КОРАБНИ ВЪЖЕТА И ПСИХИКА ...ТО Е ЗАЛОЖЕНО ВЪТРЕ ...
Mapтин oт Kapлykoвo до 14

2022.10.13 | 11:46

26
☞Mиcля cи, чe Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв имa eднo cпeцифичнo cъcтoяниe, нapeчeнo oт нaykaтa «бипoляpнo pазcтpoйcтвo»! ☞Oпaceн e зa okoлнитe и зa ce6e cи!: yerl.org/0oWF1 ☞Eдинcтвeнoтo cпaceниe e нeзaбaвния aрecт нa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв c въдвopитeлнa зaпoвeд!☜ ➤Тyk пpи нac в лyдницaтa имa вakaнтни мecтa зa президент и премиер. ➤Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, пaзим ги зa тeб, xaйдe идвaй, чakaмe тe!: yerl.org/PDKhH
Арест

2022.10.13 | 11:39

25
На ДАМАДЖАНЪ за разпространение на държавна тайна . Лена тоже .
СЕКТАТА НА ВЕРА ИВАНОВА

2022.10.13 | 11:38

24
УМРЯ . И ГАЛЕВА ТОЖЕ .
Бухххаа

2022.10.13 | 11:31

22
Хихи ЛЕНА .

2022.10.13 | 11:04

21
Почистването е елементарно - всички до крак на вън и готово. Един няма некорумпиран там.
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.10.13 | 11:03

20
КО ЗНАЧИ ...." БЯХ ТОЧЕН с ПАРИТЕ " ...., ПЪРВО ТОВА КАЖИ ...., А ПОСЛЕ ЗА ГЕРБ И ДПС ..., ЧЕ БИЛИ КУПУВАЛИ ГЛАСОВЕ...
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.10.13 | 11:02

19
КО ЗНАЧИ ...." БЯХ ТОЧЕН Д ПАРИТЕ " ...., ПЪРВО ТОВА КАЖИ ...., А ПОСЛЕ ЗА ГЕРБ И ДПС ..., ЧЕ БИЛИ КУПУВАЛИ ГЛАСОВЕ...
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.10.13 | 10:03

3
...., БРАВО ГОРЧИВО ....., А ДРУГИЯ ИИИДИОТ С ПОРШЕТО ...., НЕ Е ЛИ ЧАДЪРВАН ОТ ОНЯ КОМУНИСТ РАШО ДАМАДЖАНЪ ...? ...
РАШО да

2022.10.13 | 10:56

18
Точно.
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.10.13 | 10:54

17
РАШО ДАМАДЖАНЪ ДА НЕ Е АЛЕН ДЕЛОН ИЛИ КАЗАНОВА , ЧЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЖЕНИТЕ МУ ПРЕПИСВАТ ЧАСТ ОТ ИМОТИ ОТ БРАЧНИ ДОГОВОРИ ...., ТАКА КАЗАЛ УСТНО ...И ВСИЧКО Е ТОЧНО ...А ? ...БРЕЕЕХ ..., ЧИ МИШМУРОК ...., КАК ГИ ИЗМИСЛЯ САМО ...А ..¿?.......
Едно и също

2022.10.13 | 10:19

5
Кажи кои са шефовете на районни и защо тази пача на 7-мо,вече 12 години е не сменяема??? Рашков смени най-кадърните шефове,а тая никой не я пипа! Била човек на ДПС???
Гошу

2022.10.13 | 10:47

16
Съм .

2022.10.13 | 10:41

8
Иване сега разкриваш тези стари истории,зада прикриваш копуването и продаването на гласове.Със пав щете ударят по главата.
ЧОВЕК НА КОЙ...

2022.10.13 | 10:33

7
ТИ СИ МАЙ ОТ КОНТИНГЕНТА ....,А ...ССФИИНЮ ...А ...¿...

Добави коментар

Водещи новини