Константинова (ПП) за предложението на Борисов: Това е опит за търсене на смокинов лист

  • 08 октомври 2022 10:29

  • 911
  • 5
Константинова (ПП) за предложението на Борисов: Това е опит за търсене на смокинов лист
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Решението да не влизаме в коалиция с ГЕРБ и да бъдем конструктивна опозиция не трябва да бъде изненада за никого. Това заяви в студиото на „Събуди се” Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа от „Продължаваме промяната”.

„Ако сте проследили много внимателно начинът, по който проведохме нашето управление и след това проведената от нас кампания – не би трябвало да сте изненадани. Изненадата идва от факта, че хората са свикнали след изборите политиците да променят позициите си, да се обърнат като палачинка и да направят компромиси, които избирателите им не очаквали от тях. Ние имаме изключително постоянна позиция, която няма как да се отметнем от нея”, категорична е тя.

Андрей Гюров (ПП): Допирните точки, които имаме с ГЕРБ, са само на хартия

Тя коментира и „подадената ръка” към партиите от страна на Бойко Борисов. „Това е опит за търсене на смокинов лист. Опит за подвеждане ние да се отметнем от думата си”, посочи Константинова. И допълни: „Всичко, за което сме работили през последната една година – е срещу начина на управление на ГЕРБ през последните 12 години”.

По думите ѝ от разговори с контактна група за сформиране на кабинет няма смисъл. "ГЕРБ трябва да поеме своята отговорност и да сформира кабинет. Миналата година бяхме поставени в същата ситуация и успяхме да намерим пресечни точки и политики, които да ни помогнат да сформираме кабинет. Те са тези, които в ситуация на множество кризи, събориха това правителство с вето на недоверие". 

Последвайте канала на

Калина Христова
911 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Не е смокинов лист а опит

2022.10.08 | 12:40

5
за обединение около Евроатлантическите ценности. Вие се дистанцирате защото сте евроазиатска партия.

2022.10.08 | 12:36

4
a tvojta Smokinj....sladka li e?
PaulaFox

2022.10.08 | 12:22

3
❤️Казвам се Паула, на 23 години съм) Аз съм еротичен блогър, обичам палави истории 18+) Моля, погледнете ме, абонирайте се за моя канал на връзката ➤ Ja.cat/id398062
Ти

2022.10.08 | 12:14

2
И ти обаче не си от наи умните....
Примитиви

2022.10.08 | 10:54

1
Мършо, ти си вече на боклука , не се надявай на втори шанс .

Добави коментар

Водещи новини