Радев: С кончината на кралица Елизабет II Великобритания и светът губят забележителен държавник

  • 09 септември 2022 10:46

  • 597
  • 3
Радев: С кончината на кралица Елизабет II Великобритания и светът губят забележителен държавник
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява съболезнования на Негово величество Чарлз III по повод кончината на кралицата на Обединеното кралство Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 232

„С нейната кончина Великобритания и светът губят забележителен държавник, белязал с живота и делата си цяла епоха“, заявява президентът Радев в съболезнователното си писмо.

Държавният глава отбелязва, че кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и се нарежда сред великите личности в историята, които са имали възможността да ръководят с мъдрост и силен държавнически усет своя народ в сложни времена от историческото развитие на човечеството.

„Незабравим за мен ще остане споменът от срещата и разговора ми с Нейно Величество“, подчертава още държавният глава в съболезнователното си писмо.

Кралица Елизабет II почина

Последвайте канала на

Радина Лазарова
597 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.09.09 | 13:28

3
Тя нее предател като теб.Ти излъга измами избирателите си.
потрес!

2022.09.09 | 11:44

2
Някакъв коварен селски хитрец от Славяново, спечелил втория си президентски мандат с чудовищна измама, лъжи и мръсни номера, някакъв безродник и лакей на кремълския масов убиец и злодей, си позволява да дава "оценка" за една велика личност! Какъв позор! Да престане да мълчи като задник и да обясни защо на тържеството за Съединението не присъстваше английският посланик, а зад гърба му се беше изтъпанчила Митрофановата му "генерал-губернаторка"! Все пак, безродникът на снимката да не забравя, че Англия подкрепя Съединението и защитава България, докато русият император побеснява от този велик за историята ни акт, насъсква сърбите да ни нападнат вероломно, че и настоява султанът да завземе Източна Румелия! Да престане да мълчи като задник и да не си прави евтин пиар с темата газ, което изобщо не е нито в задълженията му, нито в неговата компетентност!
Фалшификаторът ФИГУРАНТ

2022.09.09 | 11:36

1
Какъв държавни,би тъпак??Имаш ли изобщо представа за устройството на Великобритания и ролята на краля в управлението???

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини