Изритаха Костадин Паскалев от обществена поръчка във Враца

  • 02 юли 2012 08:40

  • 1331
  • 0
Изритаха Костадин Паскалев от обществена поръчка във Враца
©

Столичното обединение „Градско развитие 2020”, представлявано от бившия министър в правителството на Симеон Сакскобургготски Костадин Паскалев, беше отстранено от обществена поръчка във Враца, пише врачанският „Конкурент”.

Процедурата трябваше да определи изпълнител, който да изработи интегриран план за градско възстановяване и развитие на Враца. Проектът се финансира от оперативна програма „Регионално развитие”. Той трябва да допринесе за повишаване качеството на живот на населението чрез мерки и действия за подобряване на социално-икономическите и екологичните условия на средата. Причината е, че софийското обединение е предложило цена с 28.35% по-благоприятна от средната стойност на предложенията на останалите участници. Според закона, при такава разлика кандидатът трябва да представи подробна обосновка за образуването на цената, но не го е направил в законовия срок.

На първо място е класирано друго столично обединение - „Мист Евроконсулт”, представлявано от Стоян Стоянов. С решение на кмета Николай Иванов от 28 юни то е определено за изпълнител на обществената поръчка. Офертата е получила комплексна оценка 92.15 и е икономически най-изгодна и отговаряща в най-голяма степен на условията и изискванията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1331 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини