Андрей Гюров: Оставихме държавата със силен фиск и стабилна икономика, промяната трябва да продължи

  • 01 септември 2022 07:34

  • 2469
  • 38
Андрей Гюров: Оставихме държавата със силен фиск и стабилна икономика, промяната трябва да продължи
© Кадър - бТВ

Служебният кабинет не са ни опонент. За нас винаги над всичко е стоял националният интерес. Това, което сме оставили като наследство, е изключително стабилен фиск и добро икономическо състояние на страната. Това заяви Андрей Гюров от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в ефира на бТВ.

Той бе категоричен, че не иска да влиза в дискусия за чистки и политически назначения. "Ние не мислим в тези параметри, ние търсим кадри, които са най-добре подготвени и подходящи за даден пост", обясни той и допълни, че смяната на кадри трябва да е, за да са спокойни българите.

"Направихме първите най-важни стъпки в борбата с корупцията, а именно освобождаването на границата на "Капитан Андреево".

ПП е единствената политическа сила, която може да доведе увереност и спокойствие на гражданите, че страната отива в правилната посока. Крайно време е да загърбим прехода, да загърбим джипката и да минем към една модерна и развиваща се държава", отсече той.

Андрей Гюров, ПП: Българите вече 3 пъти заявяват, че не искат ГЕРБ на власт

"Правителството Петков успя да намери 7 танкера с газ, които биха задоволили нуждите на всички топлофикации, успяхме да намерим и два слота, цената бе с 30 долара по-ниска от пазарната. Не ни достигнаха няколко дни, за да подсигурим всички слотове за танкерите. Служебният кабинет можеше да довърши това, вместо да създава кризисни щабове и да всява смут в обществото. България трябва да диверсифицира пазара. Единият вариант е да се добива газ и на наша територия, трябва да се търси такава възможност. Когато това става, винаги в съответствие в мерките за защита на природата и на населението. Трябва да вървим в посока България да е независима от външни фактори, а не като Борисов да се въртим като ветропоказател. Трябва да имаме сигурни доставки, по-ниска цена. Газпром е несигурен доставчик", смята Андрей Гюров.

На въпрос защо Лена Бориславова и Яна Балникова се отказват, Гюров заяви, че всеки един човек, които е бил част от екипа, остава част от каузата. Сигурен съм, че и двете в един момент ще се включат отново, каза още той.

"Имам много добър шанс срещу Корнелия Нинова и Делян Пеевски в Благоевград. Личности като Пеевски дължат много отговори както на хората, така и на прокуратурата. Само тя не вижда проблеми в неговите обвързаности", отсече Андрей Гюров.

Той бе категоричен, че социологическите проучвания им дават много близки проценти до тези на ГЕРБ. "Мисля, че пак ще сме първа политическа сила", уверен е той.

Последвайте канала на

Калина Христова
2469 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
в

2022.09.21 | 13:56

38
Олелеее...... Има ли някой да вярва на тези дивотии? Как може така нагло да се лъже ? Ние не сме аборигени.
В

2022.09.16 | 16:33

37
ВЪН !!!ВЪН!!ВЪН!!!НАГЛЕДЦИ СМОТАНИ!!!
✌Ванина Колева✌

2022.09.02 | 02:58

36
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 77 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V ☞Дokaтo дoпyckaтe дa ви yпpaвлявaт нaгли лъжци и kpaдци kaтo БЪЛГAРОУБИЕЦA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, щe бъдeтe вce бeдни!: yerl.org/lJf7h ☞Зaдaвaт ce YPEДEНИ «битки»: cutt.us/Fe89w ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5JOdg ☞Mяcтoтo нa Изeдницитe-фeoдaли и цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи е в зaтвopa, a нe в пapлaмeнтa!: rb.gy/cw3xj9 ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! ☞Дали ще гласуваш или не, изборите винаги са нагласени! ☞ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! ☞Никой не трябва да ходи до урните! ☞За ДC-цигaн-милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували. ☞За да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от ДC-цигaн-милиционерското котило: yerl.org/V1UcG ☞Oт 77 гoдини България е под ДC-милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ❤️Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
Ха..ха.

2022.09.01 | 13:04

35
Капут.мангал нахален.
ЗАЕМИ НЕМА

2022.09.01 | 12:22

34
КОЛКО ПАРИ НАПЕЧАТИХТЕ ЗА 6 МЕСЕЦА? :)
ОСТАВИХА ПЕЧАТНИЦА ЗА ПАРИ

2022.09.01 | 12:14

33
КЪДЕ Е ВАЛУТНИЯ БОРД БЕ, МАЙ МУ НО!

2022.09.01 | 11:08

32
За да се оправи държавата трябва да се приложи Живкивия модел - народното събрание да се свиква само за сесии за гласуване на вече изработени законопроекти! Стига алчните некадърници наричашти се политици са лапали грешни пари! като се премахне и прекомерната администрация на парламента ще останат огромни парични средства с които да се покриват разходи като пенсии например!

2022.09.01 | 11:03

31
Помияр

2022.09.01 | 09:44

18
СЪСИПАХТЕ НИ МАМИ. ЦАТА ВИ МРЪСНА

2022.09.01 | 10:57

30
VIVA BOKOOOO
Joro

2022.09.01 | 10:38

22
Това заслужавате мърши безродни
Гроздан

2022.09.01 | 10:56

29
Не му прилича на белите коси така грозно да лъже и да ни прави на балъци.

Добави коментар

Водещи новини