Димитър Николов за бургаските полицаи: Доблестни мъже, ненавреме отишли си от този свят

  • 25 август 2022 14:50

  • 2181
  • 6
Димитър Николов за бургаските полицаи: Доблестни мъже, ненавреме отишли си от този свят
© Булфото (архив)

Съболезнования на близките на загиналите полицаи изказа кметът на града Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден. Той ги определи като "доблестни мъже" и пожела кураж на близките им.

Ето какво написа той:

"Изказвам своите дълбоки съболезнования на семействата, близките, приятелите и колегите на бургаските полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев, които изгубиха живота си при изпълнение на служебния си дълг. Трудно се намират думи при такава трагедия и тежка загуба.

След преследване: Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас, има загинали полицаи

В нашата памет те ще останат като доблестни мъже, ненавреме отишли си от този свят.

Поклон пред паметта им.

В Бургас петък ще бъде обявен за ден за траур.

Кураж на близките".

Припомняме, Илиев и Градев загинаха след гонка с автобус, пълен с бежанци. Шофьорът на буса не се е подчинил и не е спрял, а се е забил в колата им. Трима сирийци вече са задържани. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2181 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
За криминал най-важен имунитет!

2022.08.26 | 09:13

6
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами и изнудване.

2022.08.25 | 22:25

5
В САЩ преследват нарушителите по цял ден.Следят ги одзад без дасе опитват даги спират.Сами трябва да си спрат.Несте ли гледали клипчета,виновниса началниците.Оставка на всички шефчета.

2022.08.25 | 16:24

2
Нека бъде арестуван и съден всеки който нарушава закона независимо дали е българин или чужденец . А що се отнася за днешният инциденти много жалко за загинали двама полицаи, лека им пръст и съболезнования на близките им. Но трябва подробно и справедливо разследване за да не се повтарят такива инциденти. От друга страна автобуса се движеше вътре страната, а не на границата, 47 души в багажника е невъзможно, което е странно. Възможните версии са : 1. Шофьорът на автобуса да се е опитвал да избягва, но полицайката кола да го засичала или бил пиян 2. Възможно е и полициите да са допуснали грешки, или да са били леко пили, но нашите разследващи едва ли ще признаят.

2022.08.25 | 18:20

4
да ти серъ в устата

2022.08.25 | 17:39

3
бог да ги прости полицаите ,но за мен това е от не правилни действия от тяхна страна
Димитър Николов е 4 мандата кмет

2022.08.25 | 16:23

1
Направи хубави неща за града, но са малко за 12 г управление

Добави коментар

Водещи новини