Рокади в Агенцията по горите и "Напоителни системи"

  • 15 август 2022 16:15

  • 1457
  • 1
Рокади в Агенцията по горите и "Напоителни системи"
© Pixabay

Инж. Стоян Тошев е назначен за изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по горите. Той поема агенцията, след като досегашния директор инж. Филип Ковашки напуска поста по собствено желание.

Магистър е по „Горско стопанство“ от Лесотехническия университет. Той започва работа в сектора като горски стражар в Държавно горско стопанство-София.

През 2011 г. постъпва в Регионална дирекция по горите-София, като последователно заема различни длъжности в системата. От 2016 г. е заместник-директор на РДГ-София, а от месец май 2019 г. до момента е бил неин директор.

Демерджиев отговори на Рашков за рокадите в МВР

Той има и допълнителна квалификация, специализации и курсове в областта на спътниковите технологии в инвентаризация на горите, оценка на щети при природни бедствия, оценка на ловни трофеи и други.

“Напоителни системи” също е с нов изпълнителен директор Атанас Мулетаров. Той е избран с решение на Съвета на директорите на дружеството.

Мулетаров има дългогодишен опит в „Напоителни системи“ ЕАД, като от 2011 г. до момента е бил директор на дирекция „Собственост и наеми“ в Централното управление на дружеството.

Радина Лазарова
1457 1

Коментари 1

Добави коментар
фен

2022.08.15 | 16:56

1
Куче касичка, заек касичка!! Куче влачи, диря няма са тея дружества....

Добави коментар

Водещи новини