Шефът на НИТИ Казанлък: Някой е подвел Нинова за рокадата в ръководството

  • 05 август 2022 08:44

  • 1482
  • 2
Шефът на НИТИ Казанлък: Някой е подвел Нинова за рокадата в ръководството
© БТВ

Нашите показатели са добри. Нямаме задължения. Заплати се дават редовно и сме избрани по законовия начин след конкурс и изпити, заяви пред БТВ Делян Начев, директор на НИТИ Казанлък.

В последните дни на правителството на Кирил Петков вицепремиерът Нинова издаде заповед за смяната на ръководството на дружеството. Все още не вписан нов директор, като заради това Начев все още изпълнява длъжността.

Според него някой сериозно е подвел председателят на БСП.

Бивш директор на "Кинтекс" обещава информация за износ на оръжие за Украйна

„Някой е довел до знанието на г-жа Нинова много сериозни неистини. Това, което произвеждаме, не е архивна дейност. Някой е изградил невярно впечатление. Тук се работи с оръжия, боеприпаси и специална продукция“, добави Начев.

Той допълни, че все още не знае какви са мотивите за смяната на борда на директорите. Очаква се Румяна Друмева да заеме поста на изпълнителен директор.

„На нея може да се разчита, ако предприятието се занимава със съхранение на документация. Това е правила тя цял живот“, посочи Начев.

НИТИ Казанлък  пласира продукцията си основно в Северна Африка. Единствено чрез държавното дружество „Кинтекс“ се изнася продукцията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1482 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.08.05 | 08:56

1
ЗНАЧИ ТЯ Е ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК, ПОНЕ НЯМА ДА ИЗЧЕЗВА ДОКУМЕНТАЦИЯ, ДРИСЛЬО

2022.08.06 | 12:37

2
Оръжие може да не се произвежда и да нма износ и печалба за държавата, стига да има хартии, нали копейкин. Трудно ли ти е да сядаш, от както ходи в Украйна? Говнояд.

Добави коментар

Водещи новини