Сигналът на ДПС срещу Рашков ще се гледа в комисия в ЕП

  • 28 юли 2022 14:01

  • 856
  • 1
Сигналът на ДПС срещу Рашков ще се гледа в комисия в ЕП
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Сигналът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за незаконни действия на МВР, оглавявано от Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, е допуснат за разглеждане в комисията по петициите на Европейския парламент. Това съобщи лидерът на партията Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в парламента. 

Припомняме, че сигналът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бе изпратен през февруари до ЕП и ЕК. В него става въпрос за действия на МВР по време на предизборната кампания и в деня на изборите - 10 юли и 14 ноември. Той е по петиция, организирана от Бехчет Емролов - младежки председател в Айтос и зам.-шеф на Общинския съвет, кандидат за депутат, който е бил един от репресираните.

ДПС праща сигнал срещу МВР в Европарламента и Еврокомисията

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са изпратили до Еврокомисията и Европарламента и становище по отношение на доклад за медийната среда, изготвен от Международен институт за пресата.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
856 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.07.28 | 19:33

1
ЧИТАК СМЕШЕН И НА АРМЕНСКИЯ ПОП СЕ ОПЛАЧИ,НО КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА В БГ ПОЕМАЙ КЪМ АНАДОЛА.КЪМ РОДИНАТА ТИ МАЙКА!

Добави коментар

Водещи новини