Акад. Денков разкри дали ще бъде служебен министър

  • 26 юли 2022 19:03

  • 4174
  • 4
Акад. Денков разкри дали ще бъде служебен министър
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Трябва да се положат всички усилия да има стабилно политическо присъствие и мнозинство в следващия парламент, което да позволи осъществяването на реформите. Затова мисля, че е по-добре да се фокусирам върху дейността, която би осигурила такова присъствие. Това заяви министърът на образованието в оставка акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С в предаването "Денят на живо" по Нова нюз.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 688

"Миналата година, знаете, че останах в служебния кабинет, тъй като имаше нужда да се подготви учебната година. Тази учебна година сме доста по-добре подготвени, така че по-скоро предпочитам да изляза и друг служебен министър да изпълни тези ангажименти", призна той. 

Петков към ученици: Вие носите репутацията на България на гърба си

"Истинският проблем да се разпадне коалицията е, че когато се поставиха въпросите за правосъдна реформа и за по-строг контрол върху харченето на големите средства, свързани с инфраструктурните проекти, се оказа, че една от партиите в коалицията не е готова да направи тези стъпки. Това е причината за разпада на правителството, а не толкова грешките на Кирил Петков или Асен Василев", допълни акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4174 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
!!!

2022.07.27 | 15:47

4
Добре се подложи дугарю академик, браво!
наблюдател

2022.07.26 | 20:19

1
нека първо да те покани, пък тогава се изхождай. академик те направиха, акъл не ти дойде.
Мима

2022.07.27 | 13:51

3
БРАВО!!!Точно и ясно!!!

2022.07.26 | 20:37

2
е6а майката на науката тоя американец

Добави коментар

Водещи новини