Мика Зайкова съветва:  Всички политици да оставят егото си вкъщи

  • 25 юли 2022 08:37

  • 2523
  • 9
Мика Зайкова съветва:  Всички политици да оставят егото си вкъщи
© Bulphoto/архив

Имаше много причини Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да изтегли министрите си, защото не можаха да установят правилния диалог помежду си. Има причини да е обиден, но аз знам, че той обича България, каза пред бТВ икономическият експерт и бивш депутат от ИТН Мика ЗайковаМика ЗайковаМика Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт,.

Писах дори на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да направи всичко възможно да се направи правителство. Има неща, които сега трябва да се направят, каза Зайкова.

Според нея, ако депутатите мислели за България нито Хрито Иванов щял да изтърси тези тъпотии на заседанието на парламентарната група на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", за които говори, нито другите народни представители щели да реагират така емоционално.

Мика ЗайковаМика ЗайковаМика Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт, изтъкна, че всички политици, които водят разговори за съставяне на кабинет трябва да оставят егото си вкъщи и да мислят само за България.

Съвет: Започвайте да спестявате

По думите ѝ тази година спрямо миналата година един пазар е по-скъп с близо 17% (16.9%). У нас е по-висока инфлацията, защото в нея има спекула, но ние сме най-енергоемката и най-ресурсноемката държава в Европейския съюз, посочи Зайкова.

Според нея мерките нямат нищо общо с инфлацията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2523 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2022.07.25 | 12:26

9
Бабо, прибирай се вече в къщи от 3 години си при Слави,той не Ти е внук.
Кирил

2022.07.25 | 11:56

8
Дърта пръдня
Отлично разбирам

2022.07.25 | 11:54

7
"Егото" е Сакатото учиндолско чудовище - позорът, срамът и трагедията на държавата ни от една година насам! А "ехото" са Хаджията, Джебчията и Рупчевата им "юристка", като преки извършители на мократа поръчка, възложена на "егото" от Учиндол! Благодаря за "ограмотяването", ама нямаше нужда!
баба яга

2022.07.25 | 11:26

6
я се скри ма

2022.07.25 | 11:16

5
А ти чети и ако разбираш,става дума за егото не ехото,така чесе скрии някъде
3-ти чалгар!

2022.07.25 | 10:50

4
Не е срамно! Ако чалгарската сбирщина на учиндолското чудовище, е допряло до една 85-годишна женица ,която да "коеминтира" важни въпроси, ние не сме длъжни да я гледаме и да я слушаме! Все пак, мозъчната дейност е нормална до една определена възраст, нали? Лошото е, че бабата на чалгарите слага всички политици в "кюпа" и всички да си "оставели егото"! Хайде, холам, ма бабо Мико! "Егото" на твоя тежко болен, "лидер", дето не може да си помести задника от дивана без чужда помощ, нанесе и продължава да нанася чудовищни беди на държавата и на народа ни! Че да провалиш три парламента и три правителство, това "его" ли е, бабо Мико, или лудост?! Или послушно изпълнение на мокра поръчка, възложена от мафиоти и мутри, от които въпросният чалгарски "лидер винаги е бил неразделна част! Друг е въпросът защо достойният ни народ, преминал през толкова изпитания, катастрофи и трагедии, продължава да търпи най-голямата катастрофа в по-новата ни история, наречена Славчу от Учиндол?! Защо не се събере един протест, който да изгони от парламента преките извършители на мокрите поръчки, които мафията възлага на Славчу - Хаджията, Джебчията и Рупчевата им "юристка"?! Защо ги търпим, българи?!

2022.07.25 | 10:23

2
Дърта вещица .Спрете да я показвате че децата се напикават.

2022.07.25 | 10:29

3
Срамно е да се говори така и Вие ще станете такава
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2022.07.25 | 08:51

1
ТЕ ЕХОТО ОТДАВНА СА ГО ЗАБРАВИЛИ. ПАРИТЕ И ПОСТОВЕТЕ ТРЯБВА ДА ИЗОСТАВЯТ.

Добави коментар

Водещи новини