Станислав Балабанов разкри от какво се срамува малко

  • 22 юли 2022 10:03

  • 4988
  • 21
© NOVINI.BG

Чакаме да видим как ще протекат преговорите. Време е да спрем с глупостите кой е мафия. Малко се срамувам какво се случи вчера с председателя на КЕВР. Още при избирането му, ние излязохме и казвахме, че не е избран законно. Така не може да се управлява. Това заяви пред журналисти в кулоарите на НС Станислав Балабанов от ИТН, предаде репортер на novini.bg

Трябва да се спре с едноличното управление и превръщането на Министерски съвет в гумен печат, ако това продължи - то няма как да се случи да има кабинет, смята още той.

В момента всяка една казана дума може да взриви ситуацията, затова ние ще запазим търпение. Всички сме български граждани и затова запазваме нормален тон, важно е да се свърши една работа, ако не - отиваме на избори, категоричен бе той.

По думите му ако има разум и не се налагат конкретни имена - могат да водят едни положителни разговори. "Ние страх от избори нямаме", заяви Балабанов.

Нинова към ИТН: Днес трябва да си кажем ще правим ли правителство или отиваме на избори

Що се отнася до издигането на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския за шеф на КПКОНПИ, той заяви, че са абсолютно последователни в позицията си що се отнася до антикорупционния закон.

Нашата позиция е, че когато не сме доволни - излизаме и го казваме и то с факти, категоричен бе депутатът от ИТН.

 

 

Последвайте канала на

Калина Христова
4988 21

Коментари 21

Добави коментар
Хм...

2022.07.22 | 13:43

21
Та вие бяхте недоволни и от Боко Тиквата.....Ама го задминахте,той вече не може да стъпи и на малкия пръст на четворната ви коалиция по корупция,кражби и некомпетентност...да не говорим за баджанаците в политиката и про/подмяната ви....
Aтилa Бич Бoжий

2022.07.22 | 13:06

20
☞Bcичkи ca Дeцa нa ДC и нa Cтapи Koмyниcти! ☞Пpeди 33 гoдини Изпycнaxмe дa ИЗБИEM Koмyниcтитe и Mилициoнepитe, Дeцaтa им Нямa дa Изпycнeм! ☞Нa 9.IX.1944г. Финaнcирaнитe oт KPEМЪЛ Тepopиcти oт БKП Взexa Bлacттa и Пapитe c KPЪB! ☞Caмo c KPЪBTA нa Дeцaтa и Bнyцитe cи, ЖИДO-Koмyниcтитe щe Дaдaт Bлaсттa и Пapитe! ☞Cпaсeниeто нa БЪЛГAPИЯ e Пpoчиcтвaнe oт Koмyниcти, Mилициoнepи и MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ нa ГEНEТИЧНO Нивo! ☞Члeн нa БKП - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Член на MBP - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДAHC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cвoдниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Kмeт - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Пpokypop - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cъдия - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи-CAМO ПOД ЗEМЯТA! ☞Kaзax!: cutt.us/GebZn
тъмни очила!

2022.07.22 | 12:41

19
Абе онова незначително репортерче от чалгарсктата кабеларка на учиндолски инвалид, защо не носи черни очила?! Така де, с този свиреп и зверски поглед плаши колегите си депутати, стресира ги, те не могат да мислят и като нищо ще вземат да изберат за министри такива чалгарски нищожества от сбирщината на Сакатия, като "вънкашната министърка" , но най-вече като Гроздю "брокера"! А такъв резил с държавата и народа ни трябва да се случва отново! никога! нито един чалгар в новото правителство, инак - на избори, ама на чалгарите въобще не им стиска за избори!
MMM

2022.07.22 | 12:39

18
ГЬОНСУРАТ!
16-ти чалгар

2022.07.22 | 12:26

17
Абе, ти лапай увисналите кожички на Сакатия на дивана, а за други какво те интересува?!
На какво отгоре?!

2022.07.22 | 12:24

16
Балабана Джебчията се изцепил, с цялата си наглост, потресаващ цинизъм и безсрамие, че не иска отцепниците от чалгарската сбирщина за министри?! Бре, да му се ни види! Тези хора са депутати, както и ти, Балабане, както и Тошко с просташкия и селяндурски език! Все пак, те не са обидили и нагрубили никого, с никого не са се гаврили, както правехте вие "двамата" с Хаджията! Отцепниците от чалгарската сбирщина са почтени и достойни хора, отказали да бъдат "роби" на Сакатото учиндолско чудовище с болния мозък! Ясно ли ти е, Балабане? Ясно ли ти е, нищожество?!
Задължително!

2022.07.22 | 11:36

13
Преди да подпишат каквото и да е споразумение за коалиционно правителство, Кирил Петков и Асен Василев трябва да поискат психиатрична експертиза на лицето Светослав Трифонов! Никой не е забравил, че този много болен човек една година разиграваше държавата и се гавреше с българския народ! Назначаваше премиери, министри, управители на БНБ, все крайно противни хора, плагиати, кобургски лакеи и нищожества! Може да се окаже, а и е твърде вероятно, че въпросната персона е с болен мозък!

2022.07.22 | 12:19

15
когато Кокорчо каже колко пишонки е лапал
Вън!

2022.07.22 | 11:39

14
Вън от парламента бе, нищожество чалгарско, дето ти викат Балабана Джебчията, понеже пребъркваш джобовете на хората! Вън бе, чалгарско нищожество!

2022.07.22 | 11:31

12
Мафията (или поне слугите на мафията) казват да спрем да гледаме кой е мафия и кой не е? Логично? Напълно логично за задунайска губерния! Как да не ги харесваш тия? Ще изкарат за по още няколко бентлита, а ние ще плащаме държавния дълг и парно три пъти по-скъпо от германия. Логично!
майтап!

2022.07.22 | 11:31

11
този на снимката "се срамувал малко"! не малко, Джебчия Балабане, не малко, а много трябва да се срамуваш, ама то пък в чалгарската ви сбирщина сте оперирани от чувство за срам! до корен сте оперирани! Нищожество със зверския поглед, ти лично трябва да се гръмнеш от срам!

Добави коментар

Водещи новини