Радостин Василев след срещата с БСП: ИТН са нанесли редица корекции в програмата, утре ще излезем със становище

  • 21 юли 2022 16:31

  • 4907
  • 5
Радостин Василев след срещата с БСП: ИТН са нанесли редица корекции в програмата, утре ще излезем със становище
© БНТ

Обсъждахме само управленска и законодателна програма за много кратък период, която да обезпечи нормалното функциониране на държавата. Бяхме информирани за редица корекции, нанесени от ИТН в програмата и се ангажираме утре до края на работния ден да излезем със становище по тях, заяви независимият депутат и министър на младежта и спорта в оставка Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент след преговорите на напусналите ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" депутати с БСП за съставяне на правителство .

От думите му стана ясно, че персонален състав на кабинета не е обсъждан, обсъдено е желанието на ПП за бързо приемане на антикоруцпионния закон и назначението на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ.

Много скептично настроени сме в искреността, в поведението на ИТН и тяхната диалогичност. Познаваме много добре характера на партията и какво е водещо при нея. Съответно сме предупредили БСП и останалите коалиционни партньори за последиците от втори взрив, предизвикан от същия партньор, заяви Василев.

Христо Иванов: Нарастват шансовете за правителство

Нашите гласове нямат тежест, която да реши ще има ли правителство или не, коментира независимият депутат Иво Атанасов.

Въпросът е трите партии - ПП, БСП и ДБ да се разберат по някакъв начин с един непредвидим и непостоянен коалиционен партньор, какъвто може да е ИТН. Ако успеят, ще имат нашите гласове за всичко, което смятаме, че е правилно, заяви той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4907 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Г

2022.07.22 | 15:05

5
Мангал зализан прост като киро простия олигофрени тъпи
ПРОРОК

2022.07.21 | 18:12

4
Радостин Василев след срещата с БСП: ИТН са нанесли редица корекции в програмата, утре ще излезем със становище. ПРИ ВСЕ ТОВА КАБИНЕТА НЯМА ДА БЪДЕ ГЛАСУВАН С !?! ГЛАСА. Увесвате тунеядци.
nn

2022.07.21 | 17:57

3
koi si ti bre mango ta ste izlizash sas reshenie dokato ciganite imat prava darjava nikoga niama da ima.
Цв

2022.07.21 | 17:37

2
Кой си ти бе, Господин Никой!
Умник Гюро

2022.07.21 | 16:54

1
Ваксините на Гейтс-Фаучи-Рокфелер са всъщност генно-инженерни продукти. Генерално те действат в 2 направления. Първо, вкарват синтетични генетични ензими в човешките клетки, които предизвикват мутации и изменения на генетичния код. Човекът се превръща във Франкенщайновски хибрид, с разрушена имунна система и боледуващ непрекъснато. Става роб на фармацевтичните компании, докато накрая умре след поредната бустерна инжекция... Второ, ваксините съдържат нано-частици, които се възпроизвеждат непрестанно в човешкото тяло. Образуват се синтетични-емитерни структури - така наречените "моргелони". Човекът се превръща в рутер, способен да бъде направляван от разстояние чрез блу-туф и 5Джи технологии. Т.е. хората стават част от компютърните глобални мрежи... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, както сатанистите в България ви казват... Това е най-краткия път към ада.

Добави коментар

Водещи новини