НС ще изслуша утре Кирил Петков и Александър Николов за цената на природния газ

  • 06 юли 2022 10:49

  • 596
  • 2
НС ще изслуша утре Кирил Петков и Александър Николов за цената на природния газ
© Булфото (архив)

По предложение на Делян Добрев от парламентарната група на ГЕРБ-СДС парламентът ще изслуша премиера в оставка Кирил Петков и министъра на енергетиката в оставка Александър Николов относно доставките и цената на природения газ.

Това ще бъде първа точка в дневния ред на депутатите за утре, 7 юли.

На брифинг в централата на ГЕРБ преди ден Добрев коментира, че липсва яснота за разтоварването на танкерите за доставка на втечнен газ до България.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
596 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.06 | 14:24

2
Сатанистките статистически агенции започнаха с облъчването на общественото мнение... Българите веднъж гласуваха за Киро Дрогата, защото не знаеха, че е сатанист и наркоман. Сега обаче всеки го знае и втори път хората няма да го изберат. Нека си набие всичките ваксини, за които непрекъснато агитира, в косматия сатанистки г.з.
ИСТИНАТА

2022.07.06 | 12:31

1
Не само Г-н Петков трябва да бъде ИЗСЛУШАН,а и ВСИЧКИ представени в парламента партии трябва ПИСМЕННО да дадът своя ОТГОВОР за случващото се в страната ни!!! ЗАЩО се ВДИГАТ цените на горивата?! ЗАЩО дизела е по-скъп от бензина?! КОИ стоят на ВХОДА и ИЗХОДА на рафинерията? КОИ "ръководят" КЗК? На кого са бензиностанциите в България? КЪДЕ са ДЪРЖАВНИТЕ бензиностанции,примерно "Петрол"?.........и т.н.,........и т.н.!!!

Добави коментар

Водещи новини