Скандалът с руските дипломати се заплита: Тошко Йорданов вкара и Лена Бориславова в схемата

  • 30 юни 2022 11:47

  • 12778
  • 49
Скандалът с руските дипломати се заплита: Тошко Йорданов вкара и Лена Бориславова в схемата
© Булфото (архив)

Има две писма, изпратени до Министерството на външните работи от Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и с методически указания как да бъдат изгонени дипломатите. Това обяви по NOVA NEWS Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от ИТН от кулоарите на парламента.

,,Не е вярно, че решението за изгонването на руски дипломати не е на Кирил Петков'', каза още той.

Решението е на Кирил Петков, а МВнР е изпълнител. МВнР се е застраховало правилно като е поискало от МС методически указания. Има две писма, изпратени от Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и с методически указания за изгонването на тези хора. Писмата са с гриф секретно, ама ги има. И двете са от Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и. Така че външно е изпълнител. И Кирил да престане да се крие зад някой друг, обясни той.

Посланик Митрофанова коментира изгонването на руските дипломати и посочи виновните

По думите на Йорданов вчера е станало ясно и че заповедта към ДАНС за списъка с хора е била издадена от Кирил Петков.

Така че той се опитва да се скрие зад Външно, а всъщност решението е негово - започването на правенето на списъци, сподели още Йорданов.

Владимир Василев
12778 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
✯Kъpвaвaта Пeтoлъчka на Caтaнaта✯

2022.07.01 | 03:13

47
☞KYЧETO на Боkо и Дoгaн, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на варненска масонска ложа!: yerl.org/R4vUw ☞Цигaн-Kостя Koпeйкин е приет в масонската ложа “Бoян Aбаджиев” Варна през 2018г., от тогавашния велик майстор на ложата, бившият ректор на военноморското училище във Варна, Бoян Mедниkаров. ☞Един маcон не може да бъде националист! ☞Това са две взаимно изключващи се понятия! ☞Mасоните са безpoдници и Cатaнисти-Kaнибaли, учавстващи в жepтвoприношeния на седем-годишни мoмичeнца!: uni.su/AmwlsX ☞Ваксъра-Мошеник Костя Копейкин за една година се сдоби с нова къща, с изглед към морето, и чисто нови коли. ☞Ваксъра-Костя Копейкин = Безродника-Волен-Долен! И двамата са гнусни доносници на ДС, и ПОДЛОГИ на доносниците-българомразци Гоце фон Клозет, Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар!: yerl.org/UYVvr ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.07.01 | 03:15

49
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
Aтилa Бич Бoжий

2022.07.01 | 03:14

48
☞Bcичkи ca Дeцa нa ДC и нa Cтapи Koмyниcти! ☞Пpeди 33 гoдини Изпycнaxмe дa ИЗБИEM Koмyниcтитe и Mилициoнepитe, Дeцaтa им Нямa дa Изпycнeм! ☞Нa 9.IX.1944г. Финaнcирaнитe oт KPEМЪЛ Тepopиcти oт БKП Взexa Bлacттa и Пapитe c KPЪB! ☞Caмo c KPЪBTA нa Дeцaтa и Bнyцитe cи, ЖИДO-Koмyниcтитe щe Дaдaт Bлaсттa и Пapитe! ☞Cпaсeниeто нa БЪЛГAPИЯ e Пpoчиcтвaнe oт Koмyниcти, Mилициoнepи и MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ нa ГEНEТИЧНO Нивo! ☞Члeн нa БKП - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Член на MBP - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДAHC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cвoдниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Kмeт - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Пpokypop - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cъдия - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи-CAМO ПOД ЗEМЯТA! ☞Kaзax!: cutt.us/GebZn

2022.06.30 | 21:23

45
Нашиа водач, другаря Костадинов и партия Възраждане ще сме първа сила на изборите и ще изчистим родината ни с помоща на другаря Путин и братцка Русиа. Вечна дружба с СССР - Възраждане.!

2022.07.01 | 01:02

46
Ти и твоят другар копейкин скоро ще последвате руските шпиони
МАЙ МУНИ

2022.06.30 | 19:52

44
ЗА ГОНЕНЕ НА 70 ДИПЛОМАТА ЧУХ, АМА ЗА ЗАКРИВАНЕ НА КОНСУЛСТВАТА В РУСЕ, ВАРНА БУРГАС НИЩО НЕ СЕ ЧУВА :) ЗНАЧИ ЩЕ ПРАТЯТ ДРУГИ 70 :)

2022.06.30 | 18:43

43
Вече за всички е ясно кои са Българските предатели и руски подлоги, тези които пазят руските шпиони са.. *Възраждане - БСП -ИТН - ГЕРБ - ДПС. Не се чудете защо горивата са скъпи и корупцията висока.

2022.06.30 | 16:15

42
Как се показаха проруските предатели. Видяхме ви какви сте и следващия път сте под чертата. Продажници!

2022.06.30 | 14:12

31
Кироу , заминавай и се скрий в гори тилилейски в канадския щат Алберта ! Но знай , че и там Путин ще ти разпори халката !
Тони руснака

2022.06.30 | 16:01

41
То пък една халка.

2022.06.30 | 12:55

13
МНОГО ДОБРЕ ,ЧЕ Е НАПИСАЛА ПОДРОБНИ УКАЗАНИЯ,ЧЕ НАШИТЕ ТЪПУНГЕРИ МОГАТ ДА СБЪРКАТ НА 100 МЕСТА, ИДЕЯТА Е ДА ГИ ИЗГОНИМ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНО ДА ГИ ОБИЖДАМЕ!!!

2022.06.30 | 14:36

40
БРАВО ,ЧЕ СЕ Е СЕТИЛА!

2022.06.30 | 12:55

15
НЕ СЕ ОСТАВЯ НИЩО НА СЛУЧАЙНОСТТА!
Смях

2022.06.30 | 14:32

39
Тая мама много оправна! Се тя, се тя. Да се чуди човек, кога и остава време да умие чиниите.

2022.06.30 | 14:28

38
КРАЙНО ВРЕМЕ Е !!!!!

2022.06.30 | 14:28

37
КРАЙНО ВРЕМЕ Е !!!!!

Добави коментар

Водещи новини