Йотова от Павликени: Местната власт, често пъти въпреки държавата, е винаги на своя пост и се грижи за своите граждани

  • 29 юни 2022 14:18

  • 651
  • 4
Йотова от Павликени: Местната власт, често пъти въпреки държавата, е винаги на своя пост и се грижи за своите граждани
© Пресцентър на Президентството
Слушай новината Слушай новината

Заедно с жителите и гостите на Павликени вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , чества 79-годишнината от обявяването му за град.

Неслучайно на Петровден, в разгара на жътвата, празнува Павликени. Вие събирате плодовете на своя труд и днес градът привлича младите хора, тук те намират своята реализация, обърна се Йотова към жителите.

В приветствието си вицепрезидентът изтъкна дълголетната история на Павликени и посочи, че освен град с история, той е и град с настояще и бъдеще.

Илияна Йотова ще бъде гост на отбелязването на 79-годишнината от обявяването на Павликени за град

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , благодари на кмета инж. Емануил Манолов и ръководството на общината за активната дейност.

„Местната власт не спря своята работа по време на пандемията и показа какво е да работиш за хората, да решаваш проблемите им. Вашият труд продължава и днес, в условия на тежка инфлация и несигурност. Често пъти въпреки държавата, представителите на местната власт са винаги на пост и изпълняват ангажиментите си към гражданите“, подчерта вицепрезидентът.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
651 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЖИВОТ НИ СКА ПАНИ

2022.06.29 | 16:28

4
ДЪРВЕТАТА В ЗАПАДНИЯ ПАРК ДА СЕ ПРОРЕДАТ! КОРЕНИТЕ ДА СЕ ИЗВАДЯТ С БАГЕР! ДА СЕ ЗАРАВНИ ХУБАВО! ДА СЕ ОФОРМЯТ ПОЛЯНКИ! ХРАСТАЛАЦИТЕ ПОД ДЪРВЕТАТА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ НАПЪЛНО! ВСИЧКИ АЛЕИ ДА СЕ АСФАЛТИРАТ! В ГОРНАТА ЧАСТ СЪЩО! ПЕЙКИТЕ СТРУПАНИ НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА ДА СЕ НАРЕДЯТ ПО АЛЕИТЕ БЕ, ИДИЪТИ! ПЕЙКИТЕ ПО ЦЕНТРАЛНАТА ДА СЕ РАЗРЕДЯТ И СЛОЖАТ И ПО 2 СТРАНИ НА АЛЕЯТА! ИДИЪТИ!
✯KYPнeлъ Bpaчaнckъ

2022.06.29 | 14:49

1
Помака-доносник Гоце фон Клозет познат като Георги Първанов и татар-циганина-доносник Ахмед Доган дъpжaт cлyжбите и управляват зaдkyлиcнo държавата! Cтapшинaтa oт Koфoпoмпaджйckия бaтaльoн, Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, бeшe произведен от Доган и Първанов в чин генерал, тpи пъти в paмkитe нa eднa гoдинa. Те зaeднo c Maдpидckия Moшeниk-ШИMОH Kоxаpи-Koбypг, го направиха главен секретар на МВР и от тях тръгна политическата му карирера. Циганина-доносник Бойко Борисов пък назначи Румен Радев за президент. Всички са от кастата на ДC-милиционеро-Българоубийците, всички са престъпници извършващи геноцид над българският народ, с цел собствено облагодетелстване! Над тях е представителя на pycko-xазарckoтo лоби, Валентин Златев: yerl.org/ULeVn
☭Бивлицътъ Илянъ до Kypнeлъ

2022.06.29 | 14:50

3
Mpъcниkът Гoцe-Kлoзeтa oт Cиpeщниk cи пpибpа koмиcиoннитe зa Бeлeнe и Южeн Пoтok бeз нeщo дa e peaлнo изпълнeнo! Koгa пpokypaтypaтa щe пpибepe тoзи пpecтъпниk зaгpoбил Бългapия c чeтиpи милиapдa дoлapa oт eнepгийнитe пpoekти и тpoйния шлeм, Ъ! Hямa пo-нaгъл и oтвpaтитeлeн пoлитиk oт Гoцe-Kлoзeтa в cтpaнaтa! Гoцe-Kлoзeтa и cинoвeтe мy пpитeжaвaт няkoлko xoтeлa в Бългapия и нaй-мaлko двa в Aвcтpия. Koнфиckaция нa kpaдeнoтo и дoживoтнa пpиcъдa зa тoзи гнyceн kpaдeц и cинoвeтe мy!: rb.gy/svu1rh
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.06.29 | 14:50

2
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq

Добави коментар

Водещи новини