Слави с открито писмо до Петков, Борисов, Пеевски и Иванов

  • 24 юни 2022 16:39

  • 7457
  • 51
Слави с открито писмо до Петков, Борисов, Пеевски и Иванов
© Булфото (архив)

Лидерът на "Има такъв народ" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в отново използва социалните мрежи, за да направи коментар по актуалните политически теми.

В случая Трифонов разпространи открито писмо до премиера Кирил Петков и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, депутата от ДПС Делян Пеевски и съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по повод днешното решение на депутатите да приемат френското предложение и по този начин да вдигнат българското вето за Северна Македония.

Слави с първи коментар след като НС даде зелена светлина на Северна Македония за ЕС

Публикуваме мнението на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в без редакторска намеса:

Открито писмо до господата Кирил Петков, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов

Уважаеми господа,

С решението си за даване на зелена светлина на Северна Македония, вие ясно положихте основите на една нова Евроатлантическа коалиция в България, при това безапелационно подкрепена от Франция.

Уважаеми господа,

предстоят важни решения, свързани с управлението на България. Президентът след няколко дни ще връчи мандат на формацията спечелила изборите - „Продължаваме промяната“. Това е прекрасна възможност да реализирате новосформираната коалиция. Ще имате огромно мнозинство. „Продължаваме промяната“, „ГЕРБ-СДС“, „ДПС“ и „Демократична България“, общо ще разполагате с 176 депутати. Логично към тях може да прибавите и шестимата отцепили се депутати от “Има такъв народ”. Така ще имате 182 депутати, което е много повече от конституционно мнозинство. Това ще ви направи спокойни за взимането на всякакви решения. Може да направите съдебна реформа, може да продължите изнасянето на оръжия за Украйна през трети страни, може спокойно да промените и законите, за да се усвоят милиардите по Плана за възстановяване, може да приемете и необходимите антикризисни мерки и да направите дългоочакваните реформи. Като настоящи и бъдещи членове на едни и същи европейски политически семейства, спокойно може да реализирате всички евроатлантически приоритети, част от които изброих по-горе.

Г-н Петков, г-н Борисов, г-н Пеевски и г-н Иванов, след като дадохте зелена светлина за Северна Македония, дайте зелена светлина и за България. Постъпете мъдро и държавнически, така както постъпихте днес.

Ако се вярва на социологическите проучвания, България няма нужда от нови избори и вие имате възможността да реализирате едно силно управление, с което да изведете държавата от политическата криза, енергийната криза и инфлацията.

Бъдете първо българи и държавници, а чак след това политически противници.

Желая Ви успех!

Последвайте канала на

Владимир Василев
7457 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2022.06.25 | 09:47

51
Сам се отказа от възможността а защитаваш интересите на България - продаде ги за едно КПП на Таки. Така че не говори кой какво защитава, цървул.
Абе,

2022.06.25 | 07:28

50
учиндолски галош, напиши им едно закрито писмо бе, като им пишеш отккрити те си мислят, че си жив!
Богдана Тотева

2022.06.24 | 19:01

36
Всеки нормален българин разбира, че падането на ветото за преговори не означава абсолютно нищо! Всички основни въпроси ще се решават при разглеждането на отделните точки в договора! България никога няма да отстъпи от националните си интереси! Факт! Да, ама оня инвалид от дивана си напъва болния мозък и повтаря кремълските опорки, за да се прави на "патрЕот" и да замаже огромното национално предателство, което извърши с новата си коалиция - ДеПеСе-то на сарайския му началник, герберастите и посмешището Копейкин! Ами, надява се, горкото сакато нищожество, че българският народ ще забрави как чалгарската му сбирщина, под "мъдрото ръководство" на Хаджи Тошко Мръсния и на Джебчията Балабана, свалиха достойния, интелигентен, коректен и възпитан Никола Минчев, за да се докарат пред пРезидента, който пък, в знак на благодарност, да им връчи мандат! Побесняло е, сакатото нищожество, ама, побеснял е и оня от сараите, дето му смъква "директивите"! Да, ама досега нито една не можаха да изпълнят чалгарите! ДеПеСарският кандидат за шеф на БНТ Каримнаски не беше избран, защото лъснаха доста тъмни, а и срамни петна в биографията му! Аверът на Учиндолеца - Таки се прости с един милиард годишно от "Капитан Андреево", брокеърт на Славчу - жалкият Гроздю не можа да изнуди Асен Василев за още пет милиарда, които да заминат в джобовете на мутри, престъпници от подземния свят и мафиоти от класа, чиито групировки Сикаджията от Банкя маскира като"строителни фирми"! Че как да не свалят Кирил Петков, който им затвори толкова много кранчета?! Ами, уплашени са чалгарите, направо треперят да не изпадне в ярост оня в сараите, че .... Да не говорим пък за страха им от "народната любов", която вече изпита Хаджи Тошко - главният санитар на Сакатия - само той има "високата чест" да му сменя памперсите и да му бърше задника! Ако и двамата са "мъже" и ербап чалгари, Хаджи Тошко да подкара инвалидната количка с "лидера" си и да отиват на площада! Да, чалгарската сбирщина на учиндолския инвалид е най-големият срам и позор в историята на българския парламентаризъм!
Майтапчи Йово

2022.06.24 | 23:44

49
Боцка, Боцка, по-куха си и от изцъклените дзъркели на Кокорчо Схемаджийски... щъ знайш:)))!
Майтапчи Йово

2022.06.24 | 23:43

48
Саркастично, ама и много точно! Жалко ще е обаче, ако се случи!

2022.06.24 | 21:44

47
ТОЯ САКАТ И ПРОБИТ КАПОТ ОТДАВНА ЗАЕДНО С ТИКВОЧА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ПАНДИЗА .
6789345

2022.06.24 | 21:36

46
Ти не си никакъв фактор бе. Какво даваш акъл.

2022.06.24 | 21:27

45
Чалгар, корумпиран!

2022.06.24 | 20:32

44
славчо май взе да вдява как се изложи. не може това в онова и душа в рай, бате

2022.06.24 | 20:18

43
Много съжелявам че гласувах за тоя мухлйо
Ти го духаш на Доган

2022.06.24 | 20:10

41
А Тошко на шиши
Даааа

2022.06.24 | 20:12

42
И като се уморите се връткате Хахаха Пълни капоти

Добави коментар

Водещи новини