"Атака" иска оставката на Вежди Рашидов, псувал на турски език

  • 25 юни 2012 14:15

  • 4793
  • 27
"Атака" иска оставката на Вежди Рашидов, псувал на турски език
©

ПП "Атака" поиска оставката на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Причината е срещата на министъра на културата миналата седмица с турски и български кинодейци. Припомняме ви, че на която стана ясно, че ще правим у нас турски мега продукции.

„Вежди се държи по всячески начин, но не и като министър на културата", заяви Десислав Чуколов. "Крайно време е Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко да освободи поста на министър на културата", допълни той.

Атакистите пуснаха видеозапис от въпросната пресконференция. От видеото ясно се вижда как Рашидов поздравява гостите на турски, след което обяснява на журналистите: „Малко на турски ще говоря, и аз знам чужди езици". Министърът псува докато вика за обща снимка Димитър Митовски. Пита: „Къде си бе, да е*а мама му".

„Мислех, че след Нина Чилова, след Абрашев и министъра на културата, който пишеше сбогом със „з", няма къде повече да паднем", подчерта Десислав Чуколов.

Националистът е категоричен, че колкото по-скоро Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко си подаде оставката, толкова по-добре за България и културата.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4793 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2014.09.29 | 08:58

27
300 000 еничаи българи румънци сърби гърци рускотурскатавойна свършва с победа за неуките турци които само дюнери и тютюн са им в главите война свършва много от ях се завръщат по родните си места във вените им не тече турска а колко семе са посяли по турция
Кюрд

2012.06.27 | 00:41

19
21 от които 30 милиона сме Кюрди с по 7 деца докато вие имате 3. 2050 тук не е моя работа, но в Турция е Кюрдистан. И е прав сириеца, но другите мюсюлмани много късно го схванаха какви страхливци сте. Защото вие сте страхливци. И на ниво гражданин и на ниво държава. BIJI KURDISTAN Поздравявам те с канала kurdishpower във вбокс7 да се видите какви пич.. сте
САМО ТАКА КЮРД.ПОДКРЕПЯМ ТЕ.ДА УНИЩОЖИМ ТУМОРА.

2014.09.29 | 08:53

26
САМО ТАКА КЮРД.ПОДКРЕПЯМ ТЕ.ДА УНИЩОЖИМ ТУМОРА.
Лапай - Ми- Курецо

2012.06.27 | 22:54

23
A, значи като мангалите, защо не кажеш директно че сте цигани ? С по 7 деца, а слагате ли им имена или просто ги номерирате, че не я знам тая система вашата със по висша математика е :D и между другото какво правите вие Азиатци в Европа, Не разбрахте ли че не ви е мястото тука ?! А някъде из джунглата при приматите ?
kürt-siken

2012.06.27 | 22:54

20
ananın amına koyayım bacını T.C nin tüm vatandaşları siksin amına kodugumun kürdü sonunuz geldi farkında degilsiniz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE - TÜRKSEN ÖVÜN DEĞİLSEN KÖPEK GİBİ İTAAT ET amın oğlu
Turk

2014.09.29 | 08:52

25
EYVALAHH RASHIDOV! Shte psuva kak nqma da psuva..za kakvi se vzehte?!?! V na kogo RAQTA prodyljavate da jiveete...GOSPODARQT VI IMA PRAVO DA VI PSUVA I DA VI VKARVA V PRAVIQ PYT!!!

2012.06.26 | 13:44

4
Стига вече, не наистина си заслужаваме лъжите и мизерията в която тънем! Как така не ви стана ясно че само пълните идиоти се делят на народности, и най вече нискообразованата паплач която е болшинството от гласуващите тикви. Абе тиквеници, всеки който е учил или работил извън нашата помийна яма, е наясно че няма народности, а има добри хора и идиоти. Перверзни националисти, обичате инцеста и искате да ни го натрапите. А на останалите, няма по лошо нещо от крадец националист-политик(няма значение турчин или българин) плюс необразовен кръвосмешател(гласуващ) равно на мизерия! Перверзни инцестващи националисти от всички народности, кой от вас ще откаже да живее например в Берн с комшия турчин, колега грък и началник германец със заплата 2000 евро в спокоен чист и красив квартал? Дали някой от пишман националистите ще откаже тази симпатична оферта, само защото е националист(кръвосмешение)?
Мецата от Мездра

2012.06.27 | 22:54

24
Абе, многоъгълен тъпоъгълник ! От коя психиатрична клиника те опущиха пък тебе! Какво си се гепил за термина "инцест" и само това бръщолевиш - извън контекста и без всякаква идея какво всъщност искаш да кажеш ! Има един Жорко, дето мачка циците на всичко женско, що му се мерне пред погледа ...Да, ама Жорко е "класик" в жанра, а ти си обикновен неграмотник ! "Инцест" - http://nasilie.eu/?p=1227...Нерде Ямбол, нерде Стамбул ...да те видят хората какви простотии ръсиш...такива като теб трябва по-скоро да се интоксикират с кривак по тъпата кратуна :))) Иначе, Вежди`то е Пич !!! Вежди`то е колоритна творческа личност, дето плюващите срещу него драскачи трябва да са благодарни, ако им позволи да му дишат пръднята...може и под формата на наргиле :)))
тлсм

2012.06.26 | 13:45

5
Изчезвай тогава бе какво правиш тук е ти къде е границата и обирай си парцалите и повече да не сме те видели!!!!
Лапай - Ми- Курецо

2012.06.27 | 22:54

22
11 и 13 са много прави, подкрепям ги !!! Siriec - 1-во Не знаех че в Къщичката ви от кал и слама има свързан интернет наистина впечатляващо ! 2-ро - За Евреите не се тревожи, тях Хитлер едно време ги наказал. 3-то - Вие сирийците сте задника на Азия, само кръв, сополи и лайна се срещат по вашите земи...Един от най-мизерните народи и нататък.
samo na ruski !

2012.06.27 | 22:54

21
Trqbvalo e da psuva na ruski, ta atakistite da ne se draznqt. Zer ezika na matu6kata im Rusiq im e po- mil ot balgarskiq. Jalki prodajnizi bliza4i na smradliviq ruski botu6 !
ТЛСМ

2012.06.26 | 23:55

18
Тоя ще падне когато либерал-демократическите душмани се разкарат от България. Не сме виновни ние системата им е крива защото само отайките и бандитите имат достъп до власта...
ГЕЦ

2012.06.26 | 23:55

17
Всичко това си има дълбоки корени- един път от допущане да се регистрира етническа партия ДПС в България и второ вината е в нас българските избиратели- че по време на избори гласуваме по най-просташкият и глупав начин и не ориентирани. Трябва така да гласуваме, че в НС да избираме било дясна или лява сила с голямо мнозинство-което да не се нуждае от съюз или подкрепа от ДПС- това е единственият начин да се изолира ДПС и постави в ъгъла............

2012.06.26 | 23:55

16
СРАМ И ПОЗОР! Такъв фъфлещ сноб да ни е министър. На всичкото отгоре е турчин, СРАМ И ПОЗОР, ГЕРБЕРИ, СРАМ И ПОЗОР!
жегата

2012.06.26 | 23:54

15
от цялата работа разбирам,че е селтак,като почти всички във властта.друго немога да мисля.Лошо,не се вижда свтлина в тунела.Дано да греша,но от както се познавам и мелиметър не сме мръднали напред,в правилната посока.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини