Когато една снимка казва повече от 1000 думи…

  • 16 юни 2022 18:20

  • 18843
  • 0
Когато една снимка казва повече от 1000 думи…
© Facebook/Ицо Хазарта

Не е изключено и просто да си разменят рецепти, нали? Вие как смятате? Защото заявиха, че „нова коалиция“ няма.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

Снимката е публикувана от депутата Христо Петров, когото всички познаваме като Ицо ХазартаИцо ХазартаХристо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 г. в София.     Христо завършва

Той е „озаглавил“ фотографския шедьовър не с име, а просто с три сърчица. Като за обичаща се тройка. Парламентарна тройка, вие какво си помислихте?

Отдолу коментарите не им спестяват на „героите на нашето време“ нищо, от „пудела на Слави“ до по-цинични предложения за шведско кино 18+. 

Повечето се „питат“ риторично: нали нямаше да се коалират, какво излезе? 

Някои пък коментират: Взеха се. 

Но, като цяло, изненадани няма. 

А за политически по-незаинтересованите, да кажем, че на снимката, в кулоарите на парламента виждате: лидерът на „Възраждане“ Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика, известен с руски финансов прякор; дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от ИТН; и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБ. 

Тези три партии днес, подкрепени от ДПС, гласуваха и с мнозинство, осигурено от тях си, свалиха председателя на парламента Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са под предлог, че не е осигурил закрито заседание за изслушването по темата с Македония, въпреки че точно те искаха всичко да е явно, а не тайно и пак те гласуваха въпросното заседание да е открито. 

А после казаха, че няма съглашение и „нова коалиция“ помежду им. 

А на снимката – хем не можем да знаем какво точно се случва, хем някак си всички знаем какво се случва… 


Междувременно, Слави написа: „Няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС. И няма и да има. Никога.“

Слави Трифонов обяви има ли коалиция между ИТН, ДПС и ГЕРБ

Последвайте канала на

Александър Томов
18843 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини