Настимир Ананиев: Чухме как беше разобличен Слави Трифонов за всички неистини

  • 13 юни 2022 20:14

  • 4807
  • 15
Настимир Ананиев: Чухме как беше разобличен Слави Трифонов за всички неистини
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Показахме, че има пет депутати с морал и съвест. Аз мисля, че ще има и повече, заяви в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Настимир Ананиев по повод решението на петима депутати от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" да напуснат редиците на партията си и да подкрепят правителството.

Важното е, че днес чухме как беше разобличен г-н Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в за всички неистини, които каза във вчерашното си интервю.

"Това интервю провокира повечето от тези хора, може би, да вземат финално тяхното решение", заяви Ананиев.

Радостин Василев: Мафията проби в ИТН. Свалям доверието си от Слави Трифонов

По думите му в момента се води битка за България и сега е важно всеки на коя страна ще застане. Дълг на всеки един народен представител е да работи за България.

Ананиев призова народните представители, които имат морала и съвестта, да подкрепят реформите, които са заложени. Много ясно сме посочили приоритетите си - бюджет, закон за КПКОНПИ, подпомагане на бизнеса и законопроекти, които досега са бавени по различни причини, допълни той.

Според зам.-председателя на БСП Атанас Зафиров няма нищо изненадващо в случващото се днес, тъй като тези процеси зреят отдавна.

"В Народното събрание групата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" показваше признаци на различност и по време на гласувания, и в различни декларации, и редица други неща, така че аз лично не съм изненадан от този ход. Чутото от пресконференцията на Радостин Василев е доста стряскащо като констатации", отбеляза той.

Зафиров подчерта, че от изнесената на брифинга информация става ясно, че причината за решението на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да оттегли министрите си и да напусне коалицията е единствено и само власт и пари. Беше потвърдено още, че темата Македония не съществува.

Атанас Зафиров призна като слабост факта, че 6 месеца правителството работи без програма. Съвсем логично е правителството да продължи работата си, като в състава му продължат да бъдат партиите, които в момента участват в управлението, както предложи и г-жа Нинова вчера. Той коментира обаче, че очевидно в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" диалогът е бил прекъснат.

По думите му битката за постове и многомилиардни средства доведе до създалата се ситуация. Затова сега е моментът да се говори повече за политики.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4807 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
как

2022.06.14 | 03:47

14
с празни приказки, без нито един факт... каза руди гела, каза гошку, каза агента на дс, каза онзи от видин .... итн излезнаха казаха на руди гела мутра и доказаха защо, кирчо канадеца вика браво за постъпката на руди гела, че заплашва жена като мутра хахаха

2022.06.13 | 23:12

13
БУКЛУК.
Мими

2022.06.13 | 22:56

12
Настя,искам да ти го набухам в долния,комунистически гъз
Цв

2022.06.13 | 22:38

11
А бе урод долен, Москва не вярва на сълзи, камо ли на Руди Гела!

2022.06.13 | 22:02

10
Педераст

2022.06.13 | 22:00

9
Е те това е пълен помияр

2022.06.13 | 22:00

8
Настимир Ананиев: Чухме как беше разобличен Слави Трифонов за всички неистини. НАСТИМИРЕ, ти си кюспе. Самоизпърца се.

2022.06.13 | 21:52

7
Чалгара Трифонов е политически мъртвец
Ужас

2022.06.13 | 21:19

6
Този е много зле

Добави коментар

Водещи новини