Делян Добрев: Да се купуват депутати е най-голямото престъпление в една парламентарна демокрация

  • 10 юни 2022 17:53

  • 2664
  • 13
Делян Добрев: Да се купуват депутати е най-голямото престъпление в една парламентарна демокрация
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Струва ми се, че няма мнозинство в парламента. Колегите всеки ден казват, че им трябват 12 депутати и вървят пазарлъци. Това да се купуват депутати е най-голямото престъпление, което може да се случи в една парламентарна демокрация. Това заяви бившият министър на енергетиката и депутат от ГЕРБ - Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в никога не е изпадала в подобна ситуация. Ние никога не сме пазарували депутати, а сме водили преговори с независими депутати, но те са ни подкрепяли според свободната си воля“, посочи той.

Кирил Петков: Ще разговарям всеки ден с депутати, готови да служат на държавата, а не на партийния си лидер

Според Добрев сме свидетели на огромна корупция. Той даде за пример сделките на бившия директор на фирма „Мед“, който оглави „Булгаргаз“. Вече имало внесен сигнал и до Прокуратурата. Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: изрази опасения, че по спрените договори с „Газпром“ може да се наложи да плащаме неустойки. Той отново повтори, че сега купуваме руска газ, но през посредници, което го оскъпява.

„За шест месеца съсипаха държавата. През 2012 г. петролът беше по-скъп от сега (2,73 лв.), акцизът беше същия. Асен Василев имаше четири срещи в „Лукойл“ и след това цените скочиха. Не ми се струва нормално. Помощта от 0,25 лв. още не сме я видели. Малкото пари в държавата се пилеят по безобразен начин. Затова и никой не подкрепи бюджета. ИТН затова напуснаха и коалицията. 1,4 лева се губят от бюджета по перо „енергетика“. За другите пера не знам“, не спести упреците си Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

По думите му управляващите не са доказали нито една корупционна сделка за последните 12 години.

„И за американския газ има неясноти. Никой не казва къде се разтоварва този танкер“, каза депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Добрев добави, че имат информация, че той се разтоварва от турската компания и ни се препродава.

Според разчетите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в дългът на България ще се утрои, ако кабинетът се запази.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2664 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2022.06.10 | 23:17

13
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2022.06.10 | 23:17

12
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна /

2022.06.10 | 23:17

11
Най сериозният политик в живота и политиката на България е г-н БОЙКО БОРИСОВ !!! ГЕРБ е партията , която издигна България ,като ФЕНИКС от пепелта!!! Такава е истината подплатена с факти.Виждам какво се случва в момента с РОДИНАТА И МОЯ НАРОД и няма да остана безучастен в ,този хаос наречен ,, ПРОМЯНА"" НА ДЖЕНДЪРИ , НЕУДАЧНИЦИ И радюви НЕКАДЪРНИЦИ!!! Избирам и подкрепям само ИСТИНАТА ...А ТЯ Е ГЕРБ С Г-Н БОЙКО БОРИСОВ //////////////////////////

2022.06.10 | 20:07

10
А Вие не купихте ли Марешки.
Това е

2022.06.10 | 19:27

4
Путинизмът
Ционизъм

2022.06.10 | 19:58

9
= световен путинизъм
Демократ

2022.06.10 | 18:45

3
По купуването е силен твоя бандюга Винету.
Демокрация

2022.06.10 | 19:57

8
БРИГАДА!
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.06.10 | 19:50

7
Шибани пишкогълтач
Хасковска месирко!!!

2022.06.10 | 19:50

6
Точно вие всичките от Гроб сте купени от Мутромилиционерът. Вие сте без идея,без визия,без морал,просто негови мамелюци!
Обективен

2022.06.10 | 19:39

5
ДААА,ТАКА Е....
ти ли бе?!

2022.06.10 | 18:41

2
ти ли бе, герберасте, дето назначи половината си рода в общината в Хасково и й раздаде обществени поръчки" за стотици хиляди?! ти ли говориш за "купуване" на депутати, детов цялата ви банкянско-сикаджийска шйка се Блъскат жрици на политическото "Околовръстно" и не могат да се разминават?! КОЙ е Цанка, позната и като Бик Томов, дето щеше да вкарва сикаджийския ви лидер в затвора, ама се отказа, неизвестно срещу КОЛКО, коя е "Къдравата Сю", знакова костовистка и основателка на ДСБ, коя е ГЕРБачевата, пардон - Сачевата Деница, бивша СеДеСарка?! Кои са останалите ви "депутати"?! Колко от тях купихте, за да се наредят в срамната ви, позорна и просташка сган от корумпирани, неграмотни измамници и лъжци като теб?! Абе, нещо много сте нервни бе, Добревото човеченце, завършило някакво заведение в Щатите, чието име е известно асмо на теб, млъкни бе, лъжец! Кирил Петков е говорил с много депутати, за да ги убеди да подкрепят правителството, което полага всички усилия да разобличи грабежите и престъпленията на шайката ти! Ясно ли ти бе, Добревия?! Бойко Рашков разкри ужасяващи данни за кражбите само за магистрала "Хемус"! Че тук сте крали милиарди бе, добрево нищожество! Нищо, тези дни излиза новият списък Магнитски" и тогава дори и ти ще мълкнеш! Дори и дуловската Деса ще млъкне, сигурно е!

Добави коментар

Водещи новини