Вигенин наказа Костадинов и Митев с "порицание"

  • 02 юни 2022 09:22

  • 589
  • 2
© Булфото

Председателстващият пленарното заседание заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин обяви, че налага мярката "порицание" на депутатите Искрен Митев ("Продължаваме Промяната") и Костадин Костадинов ("Възраждане"). Вчера се стигна до спречкване между двамата и безредици в пленарната зала.

Вигенин посочи, че се е запознал със стенограмата и видеоматериалите от вчерашното заседание и въз основа на правилника на НС налага мярката. Митев и Костадинов могат да възразят срещу нея в тридневен срок. 

Бой в НС между ПП и "Възраждане" заради еврото: "Г-н Копейкин" и "Ще му разбия носа"

Днешното пленарно заседание започна с декларация за Деня на Ботев и загиналите за свободата на България от името на ПГ на "Продължаваме Промяната" и на ПГ на "Възраждане".

Днес в цяла България тържествено ще бъде отбелязана 146-та годишнина от героичния подвиг на Ботев и неговата чета, заяви Кристиан Вигенин при откриването на заседанието.

Всеки българин ще спре забързания си ежедневен ритъм, за да се преклони пред безсмъртието на Ботев и на загиналите за свободата  и независимостта на България, посочи той и призова днешното пленарно заседание да се проведе в дух на уважение и почит към героичния подвиг на нашите предци.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
589 2

Коментари 2

Добави коментар
МАДАР ФАКАР

2022.06.02 | 10:17

1
НАКАЖИ САМО КОПЕЙКИН ! ТОЯ ЛАЙНОЯД Е ВИНОВЕН !

2022.06.02 | 12:00

2
KOPEIKIN E BOKLUK,KATO SIDEROV

Добави коментар

Водещи новини