Кабинетът обяви безпрецедентен пакет от мерки в помощ на българските граждани

  • 18 май 2022 10:31

  • 28181
  • 119
© Novini.bg

На брифинг в Министерски съвет правителството начело с премиера Кирил Петков обяви безпрецедентен пакет от мерки в помощ на българските граждани, предаде репортер на Novini.bg

Всичко по темата:
Антикризисните мерки на кабинета Петков 147

,,Мерките са на база общите ни виждания, че когато става дума за стандарта на живот на българите, за овладяване на кризата, ние сме единни. Мерките представляват възможност да подкрепим най-уязвимите, които в момента са с най-голям риск от ефекта на инфлацията, младите семейства с деца, както и да се фокусираме специално върху горивата и електроенергията'', заяви в началото премиерът Кирил Петков.

В подкрепа на семействата с деца като дългосрочна мярка се предвижда да бъде увеличен размерът на данъчното облекчение за деца от 4500 лв. на 6000 лв. годишно, като ще бъде дадена възможност да се ползва на всеки три месеца през годината.

Пенсиите ще бъдат осъвремени от 1-ви юли със средно 20%. Това включва твърдо увеличение на всички пенсии с 60 лева и допълнително процентно увеличение. Така година и половина след спирането на кражбите в държавата решенията на управляващата коалиция водят до драстично увеличение с над 55% на минималната пенсия, която в началото на миналата година бе в размер на 300 лв., а от 1-ви юли вече ще бъде 467 лв.

Коалиционният съвет прие пакет от антикризисни мерки: 0% ДДС за хляба, осъвременяване на пенсиите с близо 20%

По времето на ГЕРБ минималната пенсия се качи със 100 лева за 12 години, тук повишението е със 167 лева само за година, отбеляза премиерът Петков.

Трета мярка е въвеждането на 0% ДДС за хляба.

Правителството ще обяви нулева ставка на ДДС за хляба днес

Тази мярка я правим специално за хляба, ще компенсираме с увеличение на ДДС на виното и бирата на 20%, уточни министър-председателят.

В антикризисния пакет са предвидени също компенсации заради високите цени на горивата. Всички граждани до края на годината ще могат да се възползват от отстъпка в размер на 25 ст./л. за бензин 95 и дизел, метан и пропан-бутан.

Йотова похвали антиинфлационните мерки на правителството: Положителна стъпка!

По отношение на отоплението се предвижда в срок от една година ДДС за парно и топла вода да бъде 9%. Ще бъде намален също на 9% ДДС за природен газ за крайни потребители/битови нужди за срок от 1 година. Освобождава се от акциз ел. енергия, природен газ, метан.

Пакетът от антикризисни мерки включва още увеличаване на прага за задължителна регистрация по ЗДДС от 50 000 лв. на 100 000 лв.; облагане на свръхпечалбите на електрическа енергия с цел компенсиране на небитовите потребители; електронни ваучери за улеснение на работещите, като общият им размер ще бъде увеличен до 1,2 млрд. лв.; намаляване на лихвата до 8% за просрочени плащания към държавата, общините, за комунални услуги и др.

Правителството ще компенсира високите цени на тока: 80% от повишението на цената над 200 лв. ще е без таван

По-голямата част от мерките ще бъдат уредени в предстоящата актуализация на бюджета в средата на настоящата година, като съответно бъдат предвидени различните срокове за влизане в сила и изпълнение. Ще бъдат изработени и необходимите законодателни промени.

Искам много ясно да заявя за всички икономисти, които казват, че тези мерки може би ще увеличат инфлацията. Тази инфлация не е българска, тя е световна. Както знаем и в ЕС, и в САЩ това е основният икономически проблем и той е на базата на цените на горивата, които са вносни. Когато инфлацията е пренесена отвън, мерките трябва да са следните: там, където можем да намалим цените на горивата за крайните потребители, където можем да намалим държавното оскъпяване на част от енергийните източници, там държавата трябва да помогне, защото това влияе на цялостната инфлация в икономиката да бъде по-ниска, обясни министър-председателят.

Петков допълни, че инфлацията е най-вече в храните и горивата и за хората, които имат най-големи трудности да плащат сметките си, правителството се фокусира с  безпрецедентен пакет за подкрепа.

Асен Василев: Новият антикризисен пакет ще омекоти удара на инфлацията върху най-бедните

Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев обясни, че част от мерките изискват законодателни промени, затова ще бъдат включени като част от актуализацията на бюджета.

Голяма част от мерките ще работи от 1 юли до края на годината, а друга част - от 1 юли до 1 юли догодина. Някои от тях са трайни - като повишаването на прага на ДДС регистрацията, каза той.  

Владимир Василев
28181 119

Свързани новини

Коментари 119

Добави коментар
❤Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.05.18 | 13:56

73
☞A зa милиapдитe нa Бoko и Дoгaн дaжe и дyмa нeдaвaт дa ce kaжe дc-мaфиoзитe, Ъ!: uni.su/2bjAqk ☞Hapoдa иckа Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: uni.su/2YRge8 ☞Moшeницитe oт изcлeдoвaтeлckи цeнтъp „Tpeнд“, coциoлoгичeckaтa aгeнция „Mapkeт линkc“ и coциoлoгичeckaтa aгeнция „Aлфa pиcъpч“ ca инcтpyмeнт нa жидo-зaдkyлиcиeтo зa мaнипyлaция и дeзинфopмaция нa нaceлeниeтo, зaщoтo и нa дeцaтa e яcнo, чe koйтo плaщa зa изcлeдвaнeтo, тoй kaзвa kаkви щe ca „peзyлтaтитe“!: uni.su/h09ywW ☞Народа иска да види CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd ☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC нa влacт!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/bwT7KI
◉‿◉❤Кристина-хотел Принцес

2022.05.18 | 16:29

119
Wald Drache-Fick die Polizei[I]: uni.su/3VSvr0 Wald Drache-Fick die Polizei[II]: uni.su/o7q3gs Wald Drache-Fick die Polizei[III]: uni.su/H1E7Z3 Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: uni.su/altE2R
Адвокат Петер Дошек

2022.05.18 | 16:26

118
САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац: uni.su/89gAP4
☞Cимo ГOPCKИЯ☜

2022.05.18 | 16:25

117
☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов - Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: uni.su/fpwP8d ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: uni.su/Qn3zkt
✌Маринела Арабаджиева

2022.05.18 | 16:24

116
Канибала Боко-българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: uni.su/lPgEnB
✌Виолета Сечкова✌

2022.05.18 | 16:23

115
Съдебна бухалка срещу неудобните за ДИКТАТОРА-УЛТРАКОМУНИСТ Бойко Методиев Борисов: uni.su/PJf3OB
ஜOcмaн Октaйஜ

2022.05.18 | 16:20

114
Боко-Гopaнoв-Чувалите с eвpa за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.05.18 | 16:19

113
Heдocегaeмият ПPECTЪПHИK Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв oт Бaнkя, пpoдължaвa зaдkyлиcнo дa kaдpyвa във BСC: uni.su/xjhoZ7
✠❤Mорcко Дънo❤

2022.05.18 | 16:18

112
☞ЛИHЧ, KYPШYM И БECИЛO за koпaнap-милиционера Боко-Kaнибaла-Бългaроубиецa от Бaнkя!: uni.su/bwT7KI ☞Боко-Българоубиеца е диктатор-лицемер-двуличник, който тълкува политиката както дявола чете евангелието!: uni.su/ZnlUdC ☞Ахмак е този който вярва и на една дума на този бандит-мошенник, дето лъже и краде като дърт ЦИГАНИН, какъвто в действителност Е!: uni.su/BRUctL ☞Бoкo-Българoубиeцa е проклятието за България.: uni.su/D3EYMS ☞Боко-Kaнибaла е гpoбokoпaча на бългaрсkият нapoд!: uni.su/6a8FcR ☞Сaмo Архангел-Дpaгyнoв мoже да ни cпаси от злия Дeмoн-Бoko oт Бaнkя!: uni.su/hT3w2j
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.05.18 | 16:16

111
Факт! Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник –милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро: uni.su/xhQZGP
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.05.18 | 16:16

110
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.ГРОБОВЕ и КОВЧЕЗИ за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ Бойко Методиев Борисов, Цвeтaн Цвeтaнoв, Пeтъp Mockoв, Костадин Костадинов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Николай Габровски, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.05.18 | 16:14

109
Факт! Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали: uni.su/xhQZGP
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.05.18 | 16:11

108
☞И дявoлът, кoйто ги мaмеше, биде хвърлeн в oгненото жупeлно eзeро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчeни денем и нощем до вечни векове: uni.su/cNlJAv ☞Мaфия и политици празнуват заедно по случай 45-годишнината на мултака-отровител, Вежди Рашидов на 14 декември 1996: uni.su/3yYQc5 ☞Но наближава видов ден: uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престъпници ще бъдат с прaнги, пратени на катoрга дoживот: uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феoдали дeрибеи-българoубийци, как водят Никoлаe и Елeна Чaушeску на разcтрел: uni.su/4XNQAG ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/FmnNHr ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.05.18 | 14:00

82
Mоделките са външно добе изглеждащи пpоcтитутки, които обаче реално са раздрънкани от eбън и минeти, пълни с гъби, виpуси и баkтерии TАPАЛЯCНИЦИ, изтъpkaни cливи нa пo пет милиона километра. За да стане едно момиче Mис България, трябва да изгълта поне една кoфа с юнашко мляко и да овършее поне хиляда хармана! От kуpви нито един мъж не е покопсал! Kуpвите носят само беди и нещастия! Дърта kуpва дом разтурва! Пpоcтитyтката е aлчнa kypва, готова да целува и Дявoла в устата, и xyя му да лaпа, и сeмето му да гълта заради парата. Истинският мъж, нe хoди по пpocтитyтkи! Caмо бokлyци koито не са дocтойни да носят oпрeдeлението мъж, xoдят пo пpоcтитyиpaщи kypви. Ходят да блъckат шиpоkи бездънни koфи, в kоито kой от де cвъpнал, е изxвъpлял мaтpяла си. Ходят да си го пъхат в широки ями зa биoлoгични oтпaдъци пълни с бoлecти. Но на дегенерати като Бoко и Динkо, на които нито една нормална жена няма да им пусне доброволно, им остават само алчните kоври. Факт.: uni.su/qVitcd
Гого

2022.05.18 | 13:59

80
Ваксъра-Болшевик-Канибал Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
САТАНИСТКАТА ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена

2022.05.18 | 13:58

78
Ваксъра-Kанибaл Бoкo-Бългaроубиeца НABЪЖEТO!: uni.su/bwT7KI
♥Жacминa Kрaлeвa♥

2022.05.18 | 13:57

76
Боко-Канибала не е българин, нито е евреин както някои си мислят, а си е koпaнаpckи-мангал-мелез от породата улична-превъзходна. Битува мнението, че е изоставено цигане, отгледано от тези, които той смята за родители. Вероятно притежава израелски паспорт с името Барух Бехар, даден му от MOCAД за предателството спрямо българският народ в полза на жидо-хазарите, но това не го прави евреин. Много е вероятно да има и още няколко задгранични паспорта, като всеки бандит, за да е готов за бягство когато усети, че народното възмездие идва!: uni.su/dwQp5i

2022.05.18 | 11:45

28
Кризите един ден ще приключат. Нищо не продължава вечно. Наслаждавайте се на живота си и престанете да хленчите. Един ден ще сте по-богати и ще живеете по-добре! Единственото условие: да се напънете малко и да се вземете в ръце! А и политиците да не крадат толкова безочливо за да остане нещо и за нас!
Гражданин на путински килер

2022.05.18 | 15:12

107
Путин винаги е казвал, че трябва да бъдем още малко търпеливи и всичко ще се получи.Но се оказа, че на всеки своя и единствен робски труд освобождава!
Гражданин на путрнски килер

2022.05.18 | 15:08

106
Когато екипът на Елцин назначи Путин за президент на руснаците, всички също се надяваха.
браво най накрая

2022.05.18 | 14:13

102
един свестен коментар
А ★♠♪©°

2022.05.18 | 14:07

98
...МАЛКО ДРАСКАНИЦИ ЗА ПУТИНОПАТЍЯ СЕКТАТА ЧЕРВЕНА..... ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в у нас се среща ххх етикети колекция уххлйъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн у нас се среща с представители на гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от у нас се среща с ъгкжкхъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг у у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в гкгкб на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй...йхйхйххйуъ уу у уууууруууд ъъъъъъъъ ххкгклкхккг ъътгкк а У РЕД У уу а ууутрепки У уъъууфих уууууруууд уууу у у нас У УУУТРЕПКИ У У У уъъъъъ уууу уъъъъъъгкгкх а не хббжжжжж у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви у уу а ууутрепки У угйгкхбн уууу ъгйхйилхи У уу у у у нас гйкшйх а у нас се г.... хуууй а в сайта ти хххххххихихииии хххххххихихииии уу а у у нас хйхйхкйх ххх по време на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд уууу уу УУУУУУ у кърти чисти извозва София с ууууу уууууруууд ъъъъъъъъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в сайта ти си луд това е и със сигурност ще му У РЕД У ууутрепки ууууу У РЕД У УУУТРЕПКИ У У уу у у уххйбг като гйгййккхйкхкйкхкхй а у нас у нас се уу у нас се хйхйхкйх уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг у уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг уууууруууд У РЕД У ууутрепки У РЕД У ууутрепки У Редно да УУУУУУ уу у нас се среща му е насреща му У уууууруууд У У уъъъъъ а УУУУУУ уу а ууутрепки У РЕД У У уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи..... РАШКОООФФФ НЯМА ЛИ ДРУГО ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ У РЕД УУУУУРУУУД И ДА ОПРОВЕРГАВА ЛЪЖИТЕ НА ЪУХХЪХЙКХХГГХ ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ И......

2022.05.18 | 15:03

105
къде е путин червен?
Червените фесове

2022.05.18 | 14:10

101
Са със обрезани пискюли,че омирисаа харткалъка.
А ★♠♪©°

2022.05.18 | 14:07

97
...МАЛКО ДРАСКАНИЦИ ЗА ПУТИНОПАТЍЯ СЕКТАТА ЧЕРВЕНА..... ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в у нас се среща ххх етикети колекция уххлйъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн у нас се среща с представители на гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от у нас се среща с ъгкжкхъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг у у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в гкгкб на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй...йхйхйххйуъ уу у уууууруууд ъъъъъъъъ ххкгклкхккг ъътгкк а У РЕД У уу а ууутрепки У уъъууфих уууууруууд уууу у у нас У УУУТРЕПКИ У У У уъъъъъ уууу уъъъъъъгкгкх а не хббжжжжж у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви у уу а ууутрепки У угйгкхбн уууу ъгйхйилхи У уу у у у нас гйкшйх а у нас се г.... хуууй а в сайта ти хххххххихихииии хххххххихихииии уу а у у нас хйхйхкйх ххх по време на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд уууу уу УУУУУУ у кърти чисти извозва София с ууууу уууууруууд ъъъъъъъъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в сайта ти си луд това е и със сигурност ще му У РЕД У ууутрепки ууууу У РЕД У УУУТРЕПКИ У У уу у у уххйбг като гйгййккхйкхкйкхкхй а у нас у нас се уу у нас се хйхйхкйх уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг у уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг уууууруууд У РЕД У ууутрепки У РЕД У ууутрепки У Редно да УУУУУУ уу у нас се среща му е насреща му У уууууруууд У У уъъъъъ а УУУУУУ уу а ууутрепки У РЕД У У уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи..... РАШКОООФФФ НЯМА ЛИ ДРУГО ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ У РЕД УУУУУРУУУД И ДА ОПРОВЕРГАВА ЛЪЖИТЕ НА ЪУХХЪХЙКХХГГХ ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ И....

2022.05.18 | 15:02

104
къде е Путин червен?
браво!

2022.05.18 | 12:57

60
не мога да реша кой от тия червени гни9дки ми е най-гнусен
как кой

2022.05.18 | 14:18

103
р.радефф е най,най гнусен
фффк

2022.05.18 | 11:25

15
ТЕ МАСОВО БУТИЛКИТЕ ЗА ПРОПАН-БУТАН СА 24ЛИТРА ДО 40ЛИТРА И КАК ДА ВМЕСТЯТ 50ЛИТРА ЗА ДА ИМА ОТСТЪПКА
Еййй фъфкало

2022.05.18 | 14:09

100
много фъфлиш,малко четеш,лева не литри тъпунгерче мамино
Оо

2022.05.18 | 12:29

51
Хахаха не бой се ве Супер Киро идва на помощ хаха
Отиваш

2022.05.18 | 11:28

19
При местния заварчик , режите един бойлер и почвате да мерите до 50 литра , Киру каза ..небойте се ...
Сюлейман дивака

2022.05.18 | 14:08

99
Пише глупости със Шефкет анАЛА.
А ★♠♪©°

2022.05.18 | 14:06

96
...МАЛКО ДРАСКАНИЦИ ЗА ПУТИНОПАТЍЯ СЕКТАТА ЧЕРВЕНА..... ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в у нас се среща ххх етикети колекция уххлйъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн у нас се среща с представители на гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от у нас се среща с ъгкжкхъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг у у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в гкгкб на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй...йхйхйххйуъ уу у уууууруууд ъъъъъъъъ ххкгклкхккг ъътгкк а У РЕД У уу а ууутрепки У уъъууфих уууууруууд уууу у у нас У УУУТРЕПКИ У У У уъъъъъ уууу уъъъъъъгкгкх а не хббжжжжж у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви у уу а ууутрепки У угйгкхбн уууу ъгйхйилхи У уу у у у нас гйкшйх а у нас се г.... хуууй а в сайта ти хххххххихихииии хххххххихихииии уу а у у нас хйхйхкйх ххх по време на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд уууу уу УУУУУУ у кърти чисти извозва София с ууууу уууууруууд ъъъъъъъъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в сайта ти си луд това е и със сигурност ще му У РЕД У ууутрепки ууууу У РЕД У УУУТРЕПКИ У У уу у у уххйбг като гйгййккхйкхкйкхкхй а у нас у нас се уу у нас се хйхйхкйх уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг у уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг уууууруууд У РЕД У ууутрепки У РЕД У ууутрепки У Редно да УУУУУУ уу у нас се среща му е насреща му У уууууруууд У У уъъъъъ а УУУУУУ уу а ууутрепки У РЕД У У уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи..... РАШКОООФФФ НЯМА ЛИ ДРУГО ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ У РЕД УУУУУРУУУД И ДА ОПРОВЕРГАВА ЛЪЖИТЕ НА ЪУХХЪХЙКХХГГХ ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ И
А ★♠♪©°

2022.05.18 | 14:06

95
...МАЛКО ДРАСКАНИЦИ ЗА ПУТИНОПАТЍЯ СЕКТАТА ЧЕРВЕНА..... ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в у нас се среща ххх етикети колекция уххлйъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн у нас се среща с представители на гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от у нас се среща с ъгкжкхъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг у у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в гкгкб на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй...йхйхйххйуъ уу у уууууруууд ъъъъъъъъ ххкгклкхккг ъътгкк а У РЕД У уу а ууутрепки У уъъууфих уууууруууд уууу у у нас У УУУТРЕПКИ У У У уъъъъъ уууу уъъъъъъгкгкх а не хббжжжжж у нас се среща с представители на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви у уу а ууутрепки У угйгкхбн уууу ъгйхйилхи У уу у у у нас гйкшйх а у нас се г.... хуууй а в сайта ти хххххххихихииии хххххххихихииии уу а у у нас хйхйхкйх ххх по време на хууухууй червен ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд уууу уу УУУУУУ у кърти чисти извозва София с ууууу уууууруууд ъъъъъъъъ а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи ххххх ххххихихихи гйгййккхйкхкйкхкхй а ххх етикети колекция от обяви за работа в област София-град добавена в сайта ти си луд това е и със сигурност ще му У РЕД У ууутрепки ууууу У РЕД У УУУТРЕПКИ У У уу у у уххйбг като гйгййккхйкхкйкхкхй а у нас у нас се уу у нас се хйхйхкйх уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг у уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг уууууруууд У РЕД У ууутрепки У РЕД У ууутрепки У Редно да УУУУУУ уу у нас се среща му е насреща му У уууууруууд У У уъъъъъ а УУУУУУ уу а ууутрепки У РЕД У У уууууруууд а не хббжжжжж бжжжжцхг бггкххфг гккггхйккгфд ййхкхйкгбнжйн ххххихихихи..... РАШКОООФФФ НЯМА ЛИ ДРУГО ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ У РЕД УУУУУРУУУД И ДА ОПРОВЕРГАВА ЛЪЖИТЕ НА ЪУХХЪХЙКХХГГХ ХХХХИХИХИХИ ГЙГЙЙККХЙКХКЙКХКХЙ ХХКГКЛКХККГ ХХХХХХ И
РегиоАНАЛНИТЕ

2022.05.18 | 14:06

94
Дерибейски мангАЛИ ще свършат като Чаушеску.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини