Йотова похвали антиинфлационните мерки на правителството: Положителна стъпка!

  • 17 май 2022 11:17

  • 1217
  • 3
Йотова похвали антиинфлационните мерки на правителството: Положителна стъпка!
© Bulphoto, архив
Слушай новината Слушай новината

Това, което очаквам, е поне средносрочната програма за управление на правителството така, че и след юни да знаем какво ще се случи в България, каза вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Антикризисните мерки на кабинета Петков 154

Вицепрезидентът определи обявените вчера от „Продължаваме Промяната“ антиинфлационни мерки като първа и положителна стъпка, но посочи, че все още чакаме цялостната програма на правителството.

"Това, което все още ми липсва, е легитимността на тези решения, тъй като вчера един от лидерите в коалицията много сериозно реагира за това, че решенията се взимат от кръг от хора, но не и от цялата коалиция, каза вицепрезидентът и изрази надежда, че днес „тежката си дума“ ще каже Коалиционният съвет. Вчера имаха обещания към една част от българския бизнес, определен набор от мерки, които, надявам се, че ще дадат добри резултати, посочи вицепрезидентът. По думите й обаче все още част от протестиращите българи не са удовлетворени. Йотова каза също, че разчита, че срещата с превозвачите ще даде своя положителен резултат.

Пари и кризи: Какви компенсации за май предлага кабинетът

На въпрос дали предложените мерки са навременни, Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , каза, че мерките са добри, когато и да бъде взето решение за тях. "Съзнавам, че е трудно на правителството в момента в тази динамично сменяща се обстановка всеки ден. Можеше по-рано да бъдат взети, но по-добре късно, отколкото никога", коментира Йотова.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1217 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.05.18 | 08:03

3
Вие от президентството само лапате парите на бедния народ!!
Гунч

2022.05.17 | 11:37

2
Лошо е руска гнусна свиня да те хвали ...Тая да грухти само за това става. Бахур, гнусен е тя.

2022.05.17 | 11:22

1
Нямаме нужда от мнението на кремълската свиня.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини