Джамбазки с въпроси до ЕК за спрения законен протест на превозвачите

  • 12 май 2022 15:00

  • 546
  • 0
Джамбазки с въпроси до ЕК за спрения законен протест на превозвачите
© Фейсбук

Джамбазки с въпроси до ЕК за спрения законен протест на превозвачите.

Съпредседателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа повдига въпроса пред Европа за  погазване на върховенството на закона по време на протестите на превозвачите у нас.

Превозвачите прекратяват протеста в София

Българският представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – сигнализира Европейската комисия за появата на правен казус преди дни по време на масовите протестни действия на българския транспортен бранш. Напомняме, че целият транспортен сектор организира протестни действия, които трябваше да се проведат на 10.05.2022 г. и 11.05.2022 г. в град София.

В писмото си до Комисията обаче Джамбазки информира, че Столична община, въпреки съгласуваното решение и изрично позволение за провеждане на протеста, заедно с органите на реда, не позволява на транспортния сектор да осъществи законно гарантираното им право на мирни протестни действия.

„Войната в Украйна и високите цени на горивата усилиха натиска върху транспортните фирми до степен, в която имат нужда от спешни мерки, които да предпазят сектора от масови фалити и невъзможност да изпълнява функциите си.”, пише още българският представител в Европейския парламент в писмото си до Европейската комисия.

В името на защитата на законните права на всеки един български гражданин Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – отправя към Комисията въпроси дали действията на Столична община и МВР отговарят на принципа на върховенството на закона и какви ще бъдат реакциите на Комисията в подкрепа на българския транспортен бранш в условията на форсмажорни обстоятелства.

Радина Лазарова
546 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини