Владислав Панев: Коалицията има известни проблеми, но няма кой знае каква алтернатива

  • 09 май 2022 14:42

  • 342
  • 5
Владислав Панев: Коалицията има известни проблеми, но няма кой знае каква алтернатива
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Нормално е опозицията да иска нови избори" Това отбеляза в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" съпредседателят на "Зелено движение“ и депутат от "Демократична България“ Владислав Панев.

Политолог: Скоро президентът ще свали доверието си от властта

"Коалицията има известни проблеми. Те са видими от обществото, но в същото време не виждам кой знае каква алтернатива да се задава на хоризонта. Проблемите първо са породени от външните кризи. Когато започнахме, никой не очакваше война, висока инфлация. Проблемите са достатъчно сериозни, но ние трябва да се концентрираме върху тези, които са основни за обществото, а именно – преодоляването на проблемите във връзка с инфлацията, предприемането на антиинфлационна програма, която да защити хората с ниски доходи, но в същото време да не обръщаме гръб на дългосрочните задачи – реформи в съдебната власт, в регулаторите, в икономиката, които всъщност да направят България конкурентна държава, която да успява и да не бъде все последна в Европейския съюз, както сме свикнали да бъдем вече 15 години".

Даниел Митов: Стана ясно, че БСП управлява в коалицията

По темата за това дали България трябва да наложи вето на ембаргото на руския нефт и петрол съпредседателят на "Зелено движение“ коментира: "Утре ще се събираме парламентарната група, за да дискутираме този въпрос, Според мен най-важното е да запазим работните места. В случая нашата рафинерия трябва да продължи да работи".

Теодора Павлова
342 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
В рубли

2022.05.10 | 18:38

3
Плащане за за газ.
Чичо Сам

2022.05.10 | 18:42

5
Стига глупости..
Умник Гюро

2022.05.09 | 17:38

1
Всички комунисти да си ходят в Сибир. Нека там строят светлото бъдеще. Всички русофили да си ходят в Сибир. Нека там си строят паметници на червената сган пардон армия. А ние тук, в независима България, трябва да приемем Закон за Защита на Държавата, който да изгони всички комунисти от властта и да обяви БКП/БСП-терористи извън закона.
Американо-циганофили

2022.05.10 | 18:40

4
Строят българско турско бъдеще :-))))
Вильо

2022.05.10 | 14:15

2
Панев да си гледа по-добре селфитата с Делянчо, отколкото да се изказва по коалиционните въпроси, смешен става!

Добави коментар

Водещи новини