Мартин Димитров: Само роми с висше образование гласуват за нас

  • 17 юни 2011 21:34

  • 1293
  • 3
Мартин Димитров: Само роми с висше образование гласуват за нас
© Булфото

Това каза в интервю за предаването "Панорама" по БНТ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, лидер на СДС и съпредседател на Синята коалиция.

Не е имало ромски масов вот на вътрешнопартийните избори, бе категоричен синият лидер. Според него, той е бил около 1-2%. "Никой не потърси отговорност от ГЕРБ на парламентарните избори, когато за тях гласуваха ромите, а сега искат да изкарат добрия резултат на десните - лош", коментира още Димитров. "Имам впечатление, че хора с висше образование от малцинствата гласуват за нас", поясни той.

Хората сега сами посочиха своя кандидат за кмет и президент. По този начин те станаха по-силни от своите съперници, поясни Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

ГЕРБ са решили да превземат всички позиции в държавата, каза още лидерът на СДС.

Относно протеклия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов" и дебатите по него, съпредседателят на Синята коалиция заяви, че без техните депутати в залата дебат не е имало.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1293 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
независим избирател

2015.07.07 | 12:06

3
С Д С=Свободна Дружина от Сводници и това ми било Партия ! Сигурно устава са преписали от някоя СЕКТА , а идеологията са взели от дядо Господ и продължават да пълзят след ГЕРБ ! България има нужда от такива тратоар-ни политици-само те са в състояние да ни"повишат"стан-дарта на живота след 100 години.....Трябва да гласуваме за тях ?????????
???????

2015.04.02 | 21:11

2
Тоя вземал ли си е хапчетата - цигани с висше образование????
xxaxaxaxaxaa

2015.04.02 | 21:11

1
e toq napravo ubi ribata "Имам впечатление, че хора с висше образование от малцинствата гласуват за нас", поясни той. xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини