Бабикян: За мен думите на Радев са обезсърчаващи

  • 02 май 2022 11:20

  • 3267
  • 29
Бабикян: За мен думите на Радев са обезсърчаващи
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

„За мен са обезсърчаващи думите на Радев. Когато страната ти е атакувана, нормалната реакция във вменяемите политически общества е сплотяване. Независимо от различията. Ако пък са ти политически отрочета, както стана дума по-рано, още по-малко. Сплотяват се несплотими множители, когато си атакуван. А ние очевидно сме. Чухме от Радев „открития“, че има война, че има риск да започне – тя тече вече 3 месеца. Глобална можеше да стане от първия момент, в който Путин или външният му министър споменаха, че могат да си поиграят с ядреното копче. Това не го е направил Кирил Петков, а Путин. В изказването на Радев не чухме никакви открития, освен че войната е много лошо нещо и някакви шарлатани търкат ръчички като в стара карикатура в „Работническо дело”. Това заяви PR експертът и бивш депутат Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR в ефира на NOVA.

"Обвиняват се държави за това, че подпомагат нападнатия, нещо такова прозира и в изказването на нашия президент, което за мен е наистина неразбираемо, ако въоръжена група мъже нахлуе в Президентството, очевидно трябваше да си стоим вкъщи, за да не бият хора зад колоните, може би трябваше да не им пречим, да не въвличаме другите, но ние ще се въвличаме всеки път", посочи той.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 6131

Доц. Христов с коментар за напрежението между Радев и Петков

"Да си дадем сметка какво се случи с предния диктатор преди 70 г., който настояваше, че другите нации са му длъжни, а неговата е висша или, че няма украински народ – тогава да не би Сталин да не получи 14 000 самолета от САЩ, 20 000 танка, 2000 локомотива и т. н. Хубаво е да си ги спомнят тези неща нашите любими путинофили, за да си дадат сметка, че когато някой е атакуван тези хора са помагали и тогава, отново срещу диктатор с налудничави мисли – сега правят същото", заяви още Бабикян.

Калина Христова
3267 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.05.02 | 23:40

29
Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! А тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Това - /watch?v=jiBXmbkwiSw

2022.05.02 | 23:35

28
Последната буква, която е след главното ес е дабъл ю, но не се разчита добре... Някой я наричат дубъл ве... Ще се справите... Просто отворете произволен клип в Ютюб, и заменете с името на коментара, от по-горе, че не мога тук нито да пиша на английски, нито директен линк да дам... Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти!!! От 9та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...

2022.05.02 | 12:38

14
Подкрепям Украйна, а не Русия, поради следните причини: 1. Украйна е братски народ. 2. Ние сме християнизирали Украйна. 3. Дали сме азбуката на Киевска Рус. 4. 70% от войнишкия състав в руската армия през 1878г. са украинци. 5. Над 200 000 българи са се преселили в земите на Украйна, област Бесарабия. 6. Украйна признава, че е получила азбуката и християнството от България (за разлика от Русия). 7. Украйна никога не е организирала и финансирала бунтове, метежи, въстания и преврати в България. 8. Украйна никога не е организирала политически убийства в България. 9. Украйна никога не е крала архивите ни. 10. Украйна не е крала златния ни резерв. 11. Украйна никога не е разпокъсвала землището ни. 12. Украйна никога не е насъсквала Сърбия, Румъния или Турция да ни нападнат. 13. Украйна не е измисляла нови, несъществуващи езици. 14. Украйна не е измисляла несъществуващите македонска, тракийска, шопска и добруджанска нации. 15. Украйна никога не ни е обявявала ВОЙНА!!! 16. Украйна никога не е прехвърляла диверсионни групи на наша територия. 17. Украйна никога не е имала свои "украинофилски" партии в България, имащи за цел дестабилизацията на държавата и обществото. 18. Украйна никога не е финансирала и поддържала национални движения „Украинофили“, нито участва в правенето на събори, където се веят украински знамена. 19. Украйна не ни продава най-скъпия петрол и газ в Европа. 20. Украйна не заселва стотици хиляди украинци по нашето Черноморие. 21. Украйна не е пращала въоръжени терористи в България. 22. Украински политици не са заявявали, че ще ни изкупят и другата половина от Черноморието, след като вече били изкупили едната половина. 23. Украйна не е финансирала чудовищни терористични атентати в България, най-големите и кървави в света за времето си. 24. Украйна не е промила мозъците на 80% от българите да ѝ се кланят и да предават България, нито дели хората на украинофили и украинофоби, за да внася допълнително разделение и разединение у българите. 25. Украйна не е нападала (за последните 1000 г.), бомбардирала и окупирала България. 26. Украйна не притежава между 30 и 50% от българската икономика и не ни държи в 100-процентова енергийна зависимост от нея посредством свои хора в българския парламент, съдебни и правоохранителни служби и структури. 27. Украйна няма 45-метрови паметници, символизиращи престъпен режим и не ни заплашва, че ще ни се случи случка, ако ги махнем. 28. Украйна не ни е пренаписвала и фалшифицирала историята. 29. Украйна не ни натяква постоянно как ни била освобождавала два пъти и как трябва да сме ѝ вечно благодарни, тоест надупени и подчинени. 30. Украйна не е поставяла свое марионетно правителство и престъпен режим и диктатура, които управляваха 45 години, избиха цвета и елита на нацията и върнаха България със 100 години назад в развитието и. Има и други причини, но тези са основните
До Копейкин и до Подкрепящия нацисти/фашисти

2022.05.02 | 23:35

27
Малък... Абсолютно безплатно Ви показвам/припомням ФАКТИ - нищо не е измислено и/или преиначено... Лъжат ли укранските нацисти/фашисти - ЛЪЖАТ... Даже почнаха и да си признават клетниците... Има ли ги на видеа от ЗАПАДНИ МЕДИИ, на които татуирани изроди нацисти/фашисти "преподават" на деца - ИМА ГИ... Крият ли се като плъхове из каналите нацистите/фашистите от Азов, които за капак ползват цивилните като щит - ДА, ПРАВЯТ ГО... И да не ме пратиш при Путин или Рашките... Да не казвам през кое ми е - И ЗА ТЯХ... Просто няма какво да се лъжем... Каквато и сволоч да са И ТЕ - тия нацисти/фашисти от Украйна (че от Западна Европа, че и там плъзнаха яко тия вируси....) трябва час по-скоро да БЪДАТ ИЗТРИТИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА... Това е голата истина - независимо дали ти харесва... Алеле пък... Ако харесваш/обичаш такива изроди нацисти/фашисти и ги подкрепяш... И ти трябва да виснеш на въже - на някой стълб...

2022.05.02 | 13:16

18
Bravoooooo....dai Bog niakoga tova da gi rasberat tapite seluandyri rtsofili v Balgaria...
Putler

2022.05.02 | 15:43

26
Рашисти в действие . Просия проси

2022.05.02 | 15:04

25
Бабикяне, а сегашната корупция не ти ли боде очите. Хакнаха Пощите и Еконт наду цените, продаваха газ при празно хранилище, когато другите държави ги пълнеха, сега ние ще го пълним, но при скъпия газ.Това как се нарича според теб? Не даваме оръжие на Украйна, техните самолети товарят надуваеми играчки на летището в София.Това как се нарича?

2022.05.02 | 14:47

24
Лъжливи копелета това не е вярно!А зящо не покажете протестите в Германия, Франция, Дания Австрия .Искат евтиния руски газ и са пропищели от укрите.
Лайнян Бабикан

2022.05.02 | 14:20

23
Бибиткяне - докато ти плащаше Фатмака Фигурант му лижеше мястото между глутеусите а сега като ти спря кинтите започна да го плюеш. Не, че не си прав за мръснишкия му характер и лакейниченето пред Путлер ама нали до скоро бяхде дружки, направо гаджета - или това е благодарност по арменски.

2022.05.02 | 12:47

15
Само истинските българи искат неутралитет!!Всички други са една продажна пасмина!!!

2022.05.02 | 14:16

22
И, алчни.

2022.05.02 | 12:58

16
Точно така, аман от американски и руски подлоги.
Мая пчелата

2022.05.02 | 14:02

21
Жив ли си още бе скапаняк
Еми...

2022.05.02 | 13:46

20
рашизмът, както фашизмът преди него, трябва да се изкорени, варианти няма.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини