Румен Радев ще участва в отбелязването на 50-годишнината на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково 

  • 21 април 2022 12:53

  • 313
  • 5
Румен Радев ще участва в отбелязването на 50-годишнината на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково 
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва днес в тържествения концерт, посветен на 50-годишнината на Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Церемонията ще започне в 18:00 часа в Народно читалище „Заря“. След концерта Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе среща с учителския колектив на гимназията. 

Румен Радев ще участва в тържественото отбелязване на празника на столичния район „Оборище“

Последвайте канала на

Константин Тодоров
313 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.04.21 | 14:00

5
+М.у.н.ч.о защо не слезе при протеститащите работници и да размаха отново юмруче? Или му стиска да излиза само при платените башибозуци на Ч.е.р.е.п.а? Хайде де - слез при гладните, ограбени от служебното ти правителство отрудени хора. Или се гнусиш от тях или те е страх. Хайде да кажеш за безбожните цени на тока, на бензина, лекарствата, храните. Кажи защо ваксинацията е на последно място в света и защо смъртноста е най висока? Има много въпроси на които ще ти се наложи да отговаряш

2022.04.21 | 14:00

4
Шиши пусна бомбата: чрез Пристанище Варна Радев в получил 60 млн $ от руснаците за да лобира за техни банки. Шиши сложи Радев на пържолника... Ще имаме президент ударен от закона Магнитски... Радев, Радев, за Грипените и 5те милиона, може и да те помилват, ама за 60те милиона от руснаците, които получи през Пристанище Варна... Руснаците не са цивилизовани като шведите../Кьовеши получи папка от Гешев с документи и на есен Радево-Божковото правителство, начело с Радев по затворите.

2022.04.21 | 14:00

3
Победа и бързо да връщаме Борисов, че тея за два месеца съсипаха държавата. Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев постигна с 5-годишен труд. Такъв разлом между хората никой досега не е отварял. Трябвало да се срамуваме. От какво? От стотиците километри магистрали?

2022.04.21 | 13:01

1
РУСКИЯ ПРОСТАК НЯМА МЯСТО В УЧИЛИЩЕ

2022.04.21 | 13:45

2
Няма място и в България за него .

Добави коментар

Водещи новини