ИТН иска по още един свой човек в две комисии в парламента

  • 18 април 2022 18:34

  • 871
  • 2
ИТН иска по още един свой човек в две комисии в парламента
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" внесе предложения за промени в състава на две комисии. Те искат по още едно място в Правната и в Бюджетната комисия за сметка на "Демократична България", съобщава БНР. 

В момента двете формации имат по двама депутати в тези комисии. Ако съотношението се промени, "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" ще разполагат с три места в тях, а ДБ - с по едно. 

Водещ мотив за предложената промяна е броят на народните представители във всяка от парламентарните групи, който налага прецизиране и на броя на членовете на комисията. 

Балабанов предупреди: Може би в скоро време ще имаме много сериозен проблем в коалицията

Групата на ИТН се състои от 25 народни представители, а ДБ разполагат с 16. 

Съпредседателят на ДБ Христо Иванов отказа коментар с аргумента, че темата първо ще бъде коментирана на заседание на парламентарната им група.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
871 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Оп

2022.04.18 | 20:19

2
Игра на калмари, Тошето и Слави да си пуснат пипалата навсякъде
КоР ЗА БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭

2022.04.18 | 18:53

1
ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ ЧЕ, ЧАЛГАРЯ Е СВЪРЗАН С ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ И ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ☭. ОНЯ ДРоГАР КАЛИМАНСКИ БЕШЕ ШЕФ НА ТУРСКАТА БАНКА, НА ФУАТ ГЮВЕН – БЛИЗЪК ДО ДПС. ТЕ ЗАТОВА ТОЛКОВА МНОГО ДРАПАТ.....

Добави коментар

Водещи новини