Бойко Борисов се закани на Македония заради детето на Спаска Митрова

  • 19 юни 2012 12:56

  • 6438
  • 29
Бойко Борисов се закани на Македония заради детето на Спаска Митрова
©

Като държава не коментираме съдебното решение за Спаска Митрова, но България ще бъде много стриктна, когото се приемат критериите за присъединяването към Европейската общност. Това каза пред журналисти премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка с решението на македонския съд да отнеме детето й. 

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза, че този въпрос е изпит по дипломация за него. „На няколко инстанции съдът в Македония приключи делата в полза на Спаска Митрова. Цялата българска общност се вдигна в нейна подкрепа", припомни премиерът.

Чрез Министерство на външните работи е изискано решението на македонския съд. „Няма да свържа този случай с нашето отношение към Македония в Европейския съвет, но ще кажа, че България ще бъде много стриктна, когото се приемат критериите за присъединяването към Европейската общност. Изключително стриктна”, подчерта премиерът.

„Преди години в Косово се избиваха, сега са на масата на преговорите, благодарят за подкрепата на България, първи пускат български компании да инвестират. В същото време - изграждаме прекрасни отношения със Сърбия и се опитваме да станем мост, да помогнем нашият регион по-бързо да се присъедини към голямото европейско семейство. Срещата с Хашим Тачи е „а” и „б” на разговорите – европейски стандарти, демокрация, мир и просперитет, независими съдебни системи, борба с организираната престъпност”, заяви Борисов.

„Надявам се в Македония хората да разбират, не случайно давам за пример Косово, които до вчера бяха във война. Истински се надявах и колегите в Македония това да правят, но не минава ден или седмица, в която да не получим сигнали или отношение, които българският народ най-малко заслужава. Първи ги признахме, винаги сме им помагали, във всичко. По-братски, по-близък народ от македонците на Балканите ние нямаме”.

„Няма да го произнеса на глас, но те, когато преценят, са добре дошли в България, ще ги оставя, да им зададете тези въпроси на тях. Знам какво ще кажат – най-независимият съд е решил така. Не коментираме съдебно решение. Но, когато дойде ред да коментираме съдебната ви система, ще я коментираме така, както ние преценим. А ние ще преценим, че тя трябва да е независима, демократична, европейска, толерантна, защитаваща интересите на всички граждани. Ще съдим по европейски критерии”, каза още министър-председателят.

Последвайте канала на

Novini.bg
6438 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
ГЛИСТА

2012.06.21 | 18:52

29
БОЙКО Е МЪЖКАР И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН -ОБАЧЕ ЧИКИДЖИИТЕ И ОБЪРКЪНИТЕ ДУШИЦИ ДЕТО ГО ПЛЮЯТ ТУК КЪСНО ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ НАИСТИНА КЪСНО

2012.06.20 | 11:04

8
Много мъжко е да се заканиш на Македония. Къде по-мъжко е от това да се опънеш на щатите, Русия или ЕС.
ТЛСМ

2012.06.20 | 00:43

1
Хаха ми то макетата са си 2ка спатия от край време на тях лесно що на мамалигарите не се опъна така като предявиха териториални претенции към нас ? Ами отиде там да мрънка как ние сме нямали нищо против нали мъжкар пък ходи да се оправдава по чуждите народни събрания....
Глистоубиец

2012.06.21 | 18:52

28
Глист, ти си типично тъп за глист! Ти пък много късно ще разбереш византийските номера на " Бойко " ! Като зацарува втори мандат - на тем и на майка ти и баща ти и на поколението ти ще се стъжни! Ама заради такива тъпи и малоумни натегачи на тъпи управници, страдаме и нормалните!
Талибан

2012.06.21 | 18:51

27
Браво,СЕР-ГЕЙ-РАСТ!
z123

2012.06.21 | 18:51

26
shut the fuck up, червен глист, цяла България мечтае да види всички комунисти и деца на политбюро зад решетките.
до глистоубийците

2012.06.21 | 18:51

25
Е като не щеш да е Бойко, кажи кой е твоя човек де!
ГЛИСТА

2012.06.20 | 00:44

3
СИРАК СЪМ-СЪЖАЛЯВАМ
Error404mkd

2012.06.20 | 21:36

24
Demek Balgaria 6te ima "OPREDELENI"kriterii za vlez na Makedonia vo ES...c c c c kolko ste mi jalni,sme6ni i pateti4ni...samo edin ot vas ama edin sas akal 6te napi6e6e 4e 6to ako BALGARIA E v ES...Ne li razbrahte 4e ste poslednata dupka ot kavala kato i Romania vav ES..daje Romania e i ponapred ot BALGARIA...dokato imate komunisti4ko perde pred o4ite 6te dumate taka...NEKOIA pak pi6e niama makedonci niama MAKEDONIA...jalko za teb...ne si izlegla ot komunisti4kata ti darjava sestro ta da vide6 4e ima i drugi hora sas drug ezik,nacionalnost,itn...jalko na tvoite 400lv sas koi se deklarira6 4e si v ES...Jalko 4e 4ete6 spisania vav koito ima oferti za more i 6te si sonuva6 i me4tae6,,,DOKOLKO ISKATE da znaete za nekoia SPASKA MITROVA...nikoi ama ba6 nikoi niama problem 4e se deklarira kato balgarka..nikoi ne i otnemal pravoto kako 6to se pi6e po mediite vav Balgaria..no DA ZNAETE 4e i v Makedonia ima zakoni i se SPAZVAT zarazlika ot tuk...NE MOJE NEKOIA ULI4nica da se raboti vav Balgaria da ima dete i da ne spazva BRA4nite Sporazumenia...EPA IZVINETE,,Deteto triabva da e na dvamata do kato se razvedeni..a sled 18 6te re6i sas koi 6te JIVEEE...i ne pravete politika ot vsi4ko tova..GLEDAITE TREZVENO I SaS AKAL...
Тервел

2012.06.20 | 21:35

23
Драги ариец от чистата и свята македонска раса. След 15 минутно декодиране на писането ти успях да разчета какво си написал. 1-во никой НЕ Е И КАЗАЛ ЧЕ НЯМА МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНОСТ. Ето това е едно от нещата които македонците и американците не разбират. Да се съсредоточим върху македонците. Нито 1 човек, никога, НИКОГА не е казал че няма македонска националност. Националност - група хора с общо историческо минало и самосъзнание. Вие от 1980 имате история със страшна пропаганда, която води и до самосъзнание. Тогава се създава македонска нация. Но няма македонски ЕТНОС/НАРОД/НАРОДНОСТ. Народ - група хора с общ произход. ( Общ език и религия ) Тези 2 понятия винаги се пренебрегват от великата арийска раса на македоноидите. Вие сте от македонска националност защото се мислите за такива, но сте българи по произход. Генетиката не лъже, хората лъжат. 2-ро каза и за различен език. Наистина специално славянските езици са много по близки 1 към друг, в сравняние с например германския и романските, и можем да се разберем. Да вземем пример български и руски - могат да се разберат определени думи. Полски и руски - също. Но между български и македонски могат да се разберат напълно. Самия факт че пишеш тук го показва. A като чели спомена нещо за пари. Заради изключително богатия ти речник не разбрах какво имаш предвид, но ще предположа качеството на живот: БВП на човек в Македония - 5 000 долара. БВП на човек в България - 7 500 долара. БВП Мак по купуваща сила на човек - 10 300 долара БВП Бълг. по купуваща сила на човек - 13 500 долара БВП на София на човек - 15 500 долара БВП Купуваща сила на човек в София - 30 000 долара. Нещо да кажеш? Нека се изкажа вместо теб: Бугаро-татаро-монголо- още 100 етноса ти лъжеш. Затова преди да го кажеш, просто провери няколко различни сайта или агенции, и ще видиш че е точно така. Отделно каза нещо за комунизма. Я виж герба на Македония , я виж отляво и отдясно какво има. Пшеница. Ако разбираше малко от политика щеше да знаеш това символ на кои държави са. Заговори , ти велики ариеца македоноид , че гледаме жално рекламите за море. Напротив всеки може да отиде, да си опъне палатка и да ходи на море. Не е нужно дори да наемаш хотел. А и ние поне имаме море, вие сте тези които нямате, и въпреки това уж ние сме били тези със сънищата. След като уточнихме ние Българите колко сме бедни, как нямаме море, имаме комунистически герб, и които убиваме хората ако се нарекат македонци, че сме нищо пред вас великите македоноиди с изумителна икономика, блестящо море, и неуспорима логика, и абсолютно демократична държава, би ли спрял да се излагаш? ( да знаеш това горе беше сърказъм, често вие богоизбраните го бъркате за реалност )
АТСЕЛ100

2012.06.20 | 15:29

18
ЕДИН ОТ ЗАКОНИТЕ В БИВШАТА РЕПУБЛИКА ВАРДАРСКА БАНОВИНА ГЛАСИ:ВСЕКИ КОЙТО СИ ВЪЗПИТАВА ДЕЦАТА В БЪЛГАРСКИ ДУХ И БЪЛГАРЩИНА ПОДЛЕЖИ НА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО И ЗАТВОР.ДА СИ БЪЛГАРИН ВЪВ ВАРДАРСКА БАНОВИНА Е ПО-СТРАШНО ОТКОЛКОТО ДА СИ ЕВРЕИН В НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ.
Ти си смешника

2012.06.20 | 15:28

17
Смешният си ти, колкото и да не ти се иска времето на Югославия отмина. Сега България е в мнооооого по-изгодна позиция от Македония/Сърбия(слагагам в в един кюп, защото елита ви си е сърбомански). Колкото и да не ви се иска ще се съобразявате вие с нас, а не ние с вас. Това е реалността, та ако ще не последна, а след последната дупка в ЕС да сме, пак сме там. Времената, когато си правехте каквото си искате с българите СВЪРШИХА!

2012.06.20 | 15:34

22
ДОЛУ БТВ! УТРЕ, 21 ЮНИ, НАЦИОНАЛЕН БОЙКОТ СРЕЩУ БТВ! УТРЕ НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ!

2012.06.20 | 15:34

21
ДОЛУ БТВ!
Тервел

2012.06.20 | 15:31

20
Браво на Борисов. Колкото и да го плюете, независимо какъв е и какви грешки е правил досега, всички трябва да се съгласим, че това е най-доблесната и мъжка постъпка. Представете си какви изроди трябва да са македонците, щом искат да отмъкнат детето от майка му, и то не защото така е по-добре, а само да се издигнат над България. Разбирам поне в Македония да се живееше по-добре, но там Скопие - столицата, едвам докосва стандарта тук. Напоследък тези "богоизбрани хора" много се напират. Започнаха някакви тийнейджъри да пишат че Македония ще превземе България за 24 часа, въпреки че общата войска + резерв на България е над 330 000, а на онези маймуни 14 000. Започнаха по новините да насаждат омраза. Македонци, оправете се с албанците, после се правете че можете да превземете и 1 къща. Относно коментар 19, четях, четях и общо взето нищо не разбрах. Абсолютно нищо, слагаш запетайки и точки не където трябва, пък с тази латиница ептен нищо не ти се разбира.Направи ни услуга и не пиши, а научи български, или македонски както искаш му викай, но поне го научи.
полк

2012.06.20 | 15:29

19
19 кой е последна дупка на кавала можеш да видиш като влезнеш в гугъл и напишеш cia macedonia и след това cia bulgaria там първия линк да сравниш ще видиш добре в сайта на цру в графа икономика кой е последна дупка -- изненада това е мъкадония дори и Сърбия вече е по-малка и по-бедна от България умре югославия. И те така. Много смешни хора сте. 40% ислям впрочем обявява ЦРУ в мЪкадония. Политиката ни към вас е супер - политика на изпомпване на Българи от една умираща държава.
moe mnenie

2012.06.20 | 15:28

16
ako tova koeto go kazva Boiko Borisov e vqrno nie vinagi sme bili ramo do ramo s makedoncite i ne im pravi 4est da se otpla6tat taka no neka ne zabravqme dumite na VELIKIQ KRUM KATO NE6TE6 MIRA ETO TI SEKIRA lek den na vsi4ki
wtf

2012.06.20 | 11:04

9
македонците са пълни булкуци,никакъв европейски съюз за тия мърши
Не си разбрал...

2012.06.20 | 15:27

15
...не македонците пич, а сърбоманските им политици и елит!

2012.06.20 | 00:44

2
eee ti pyk gi upla6i,to nie kato sme v es ....goliama faida..
Жени

2012.06.20 | 15:21

12
Никога не съм имала лошо мнение за Македония! Но в последно време забелязвам,че си присвоява много чужди исторически герои.Тази държава няма собствена история,защото е била част от България..Но е долно да си присвояваш по този начин лъжеш собственото си население а младите ученици ще учат "македонската история",която всъщност е наша...колко жалко!!!Няма македонци и Македония.Това са българи с друго име,това е другата България!!!
пуб

2012.06.20 | 15:27

14
Спокойно, както са поели нещата , мисла че това правителство работи за нас. Те ги водят македонците във сигурен провал, тека че това което си е било наше пак ще се върне
Яне

2012.06.20 | 11:03

7
Просто още една област от България са но не могат да го преживеят и отчаяно пренаписват историята като че ли някой ще им повярва.

Добави коментар

Водещи новини