Министър Караджов и кметът на Ловеч уточниха приоритетите за общината

  • 11 април 2022 17:34

  • 531
  • 0
Министър Караджов и кметът на Ловеч уточниха приоритетите за общината
© Община Ловеч

Да се довършат дейностите по всички започнали пътни ремонти в Община Ловеч – за това се уточниха заместник министър–председателят и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова и кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова на среща в общината на 11 април 2022 г. В понеделник Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова беше на посещение в общината и проведе редица работни срещи, както и проверка на строежа на АМ "Хемус".

В разговора с кмета на Ловеч бяха обсъдени най-важните приоритети и проблеми. Сред тях са подмяна на останалата част от водопровода на ЖК „Младост“ и кв. „Кольо Фичето“ предвид значителните загуби на вода. Обсъдени бяха възможностите да се участва пред фонда за Регионално развитие за рехабилитация на улиците. Общината ще стартира асфалтирането там, където вече е подменен водопроводът, още с бюджета си за 2022 г. 

Държавата дължи 34 милиона лева с ДДС за извършени строителни дайности при строежа на АМ "Хемус"

За да стартират няколко готови проекти е важно да се приеме индекс за актуализацията на цените в строителството с промяна в ЗОП и промяна на методиката от Министерството на финансите. Строителните фирми изчакват този момент, за да започнат работа. 

Заедно Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова бяха заместник-министърът му Явор Пенчев, който е от Ловеч, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Тодор Василев, Ангелина Бонева, главен директор на „Стратегическо планиране и програми за регионално развитие“ и други експерти от МРРБ. В срещата участие взе и Даниел Колев, заместник-кмет на Община Ловеч. 

Кметът Корнелия Маринова запозна гостите с проектите, които стартират в най-скоро време. Например първа копка на проекта „Преустройство на сградата на Младежки дом Ловеч, за младежки дейности, музейни дейности и дейности на Община Ловеч“ ще бъде на 19 април. „Днес имах възможност да повървя из вашия град - много е хубав и спокоен. Поздравления!“, сподели гостът. На тръгване той получи от домакините плакет „С най-добри пожелания“. 

По-рано вицепремиерът Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова имаше работна среща с кметовете на осемте общини в областта, с народни представители на управляващата коалиция и ръководителите на регионалните структури на МРРБ. На тази среща кметът Корнелия Маринова постави въпроса за подмяна на магистралния водопровод „Черни Осъм“, който снабдява област Ловеч и Плевен и селата по поречието. Поставен беше и въпросът за незавършените процедури по отдадени общински терени за временно депониране на отпадъци от строителството на АМ „Хемус“, както и възстановяване на някои увредени пътни съоръжения от строителната техника, съобщиха от пресцентъра на Община Ловеч.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
531 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини