Пламен Димитров: Партийните министерства водят до нулева прозрачност

  • 01 април 2022 10:54

  • 384
  • 0
Пламен Димитров: Партийните министерства водят до нулева прозрачност
© Кадър Nova News
Слушай новината Слушай новината

"Недовършено е липсващата програма за управление, липсва експертиза и професионален език. Реформи и анализи се объркаха от войната. Не е имало правителство, което да работи в такива сложни условия, може би с изключение на правитгелството на Софиянски. Но можеше да се работи и по-добре. Партийните министерства водят до нулева прозрачност", това каза в "Твоят ден" по NOVA NEWS президентът на КНСБ Пламен Димитров.

За него настоящите условия дават някакво оправдание на коалиционното управление за слабостите, но обособяването на партийни пространства в отделните министерства не е добър подход.

"Във всяко едно коалиционно управление трябва да има взаимен контрол и прозрачност. В момента тези партийни министерства водят до нулева прозрачност", каза още Пламен Димитров.

Минималната работна заплата стана 710 лв. от днес

Според синдикалиста е много ясно, че трудно се взимат решенията и не е ясно кой ги взима, поради което буксуват редица процеси.

Като положително Димитров изтнъкна повишаванетно на минималната работна заплата на 710 лева, въпреки че КНСБ продължава да иска тя да е 760.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
384 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини