Кацаров отговори на ГЕРБ: Набеждаването ми няма да заличи следите на корумпираното им управление

  • 25 март 2022 14:50

  • 1984
  • 2
Кацаров отговори на ГЕРБ: Набеждаването ми няма да заличи следите на корумпираното им управление
© Bulphoto, архив
Слушай новината Слушай новината

Набеждаването ми няма да заличи следите на корумпираното управление на ГЕРБ, заяви бившият служебен здравен министър Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има, след като по-рано днес Костадин Ангелов от ГЕРБ обяви, че изпращат в Специализираната прокуратура и КПКОНПИ документи за евентуално извършено нарушение от страна на Кацаров.

Според д-р Кацаров твърденията на бившите управляващи са инсинуации.

ГЕРБ дават Стойчо Кацаров на спецпрокуратурата и КПКОНПИ

„На брифинг днес, Костадин Ангелов и Асен Балтов са разпространили информация, за това, че в периода 12 май – 10 юни съм бил заемал едновременно длъжността министър на здравеопазването и Председател на ЦЗПЗ. Според закона, ако едно лице е избрано за министър, то трябва в едномесечен срок да предприеме действие за прекратяване на участието си управлението на търговски дружества и други юридически лица. Аз не само съм предприел действия, но и фактически съм прекратил участието си в управлението на ЦЗПЗ на 27 май, когато е проведено общото събрание, вписано в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел на 10 юни", заявява той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1984 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2022.03.25 | 16:46

2
Другарю Кацаров, в медицината уж корумпирано управление е в пъти по-добре от ДОКАЗАНО НЕКОМПЕТЕНТНО и НЕКАДЪРНО като твоето, болшевик миризлив гнусен!
????

2022.03.25 | 15:12

1
КЪДЕ са ПАРИТЕЕЕЕЕ......., "другари-господа" от ОПГ "герб?! ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, къде са?!

Добави коментар

Водещи новини