Джамбазки в Украйна, закара голяма пратка хуманитарна помощ

  • 22 март 2022 07:38

  • 2489
  • 3
Джамбазки в Украйна, закара голяма пратка хуманитарна помощ
© ВМРО

На 19 март пристигна първата партида хуманитарни доставки в гр. Болград, Одеска област, която бе дарена от българския представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Дългогодишни са партньорските и приятелски отношения между Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – и Асоциацията на българите в Украйна, както и лично с президента на Асоциацията на българите в Украйна, депутатът Антон Кисе.

Доброволци на мисия: Втори конвой с помощи тръгва за Украйна

Хуманитарната помощ е около 3 тона – храни, дрехи и медицински препарати, дарена от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и транспортирана от Джамбазки и неговия екип за нуждите на Болградската община.

Хранителните продукти ще бъдат разпределени между нуждаещите се: евакуирани, както и жители на Болградската община, които се обслужват от Центъра за социално подпомагане на Общинския съвет на Болград, заявиха от Асоциацията на българите в Украйна в своя публикация във Фейсбук.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2489 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Обикновена "Пунта Мара"

2022.03.22 | 09:04

3
А,КОГА ще му ТУРЯТ, ЧЕРНИЯТ ПЕЧАТ?!
Agent 007

2022.03.22 | 07:48

1
Kakvo e zakarta ?

2022.03.22 | 07:54

2
Нещо, което пишеш преди да си пил кафе, а общата ти грамотност е между неперовото число и пи и не ти дреме дапрочетеш какво си изкопирал.

Добави коментар

Водещи новини