"Възраждане" искат службите да разследват кой е предоставил информация на украинските за Костадинов

  • 10 март 2022 10:01

  • 1304
  • 3
"Възраждане" искат службите да разследват кой е предоставил информация на украинските за Костадинов
© Булфото (архив)

"ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" настоя в декларация компетентните български служби да разследват и да предоставят данни кой, къде, кога и как е предоставил на украинските служби "фалшива информация, че Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика е председател на проруска партия в България". Декларацията беше прочетена от Елена Гунчева ("ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател") от парламентарната трибуна.

От партията настояват службите да разследват и кой е разпоредил предоставянето на тази информация на украинските служби. 

"Вчера от трибуната на Народното събрание от управляващата канадска фракция "Продължаваме Промяната" заявиха, че д-р Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика може да е заплаха за националната сигурност. Да, заплаха е, но не за националната сигурност, а за националните предатели", коментира Елена Гунчева.

От ПП питат службите защо Костадинов е с черен печат от Украйна

От „Продължаваме Промяната“ вчера поискаха информация от службите защо български депутат е с черен печат да влиза в Украйна и има ли рискове за националната сигурност.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1304 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2022.03.10 | 12:14

3
Копейкин трябва да бъде обект на разследване за саботажи действия.
фен

2022.03.10 | 10:35

2
Защо службите ни трябва да хабят и без това мижавия си ресурс за нищожество като този жалък субект!?!?

2022.03.10 | 10:25

1
Алоо, Копейкин, нима Украинските служби не следят Руски шпиони? Ти какъв го търсиш в Украйна като постоянно правиш сви@рки на Путин, а? Шпионираш, радвай се, че не те разстреляха глупако.

Добави коментар

Водещи новини