Росен Плевнелиев: Борисов да държи здраво кормилото

  • 13 юни 2012 14:17

  • 1128
  • 4
Росен Плевнелиев: Борисов да държи здраво кормилото
©

"Премиерът в един личен за него ден сподели своите перспективи и виждания с други държавници.

Пожелавам му да е жив и здрав, да държи здраво кормилото. Не е леко, в света ситуацията е кризисна вече четвърта година, Европа влиза в нова фаза на рецесия, необходими са тежки решения, без пари трябва да се правят чудеса."

Това каза президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пред журналисти в сградата на Министерски съвет, след като се срещна с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за рождения му ден. Плевнелиев каза, че е подарил на Борисов спортни принадлежности - „протектори, когато играе футбол да го пазят, да не го ритат по кокалчетата”.


Държавният глава заяви, че с премиера са имали много хубав разговор.

„Много вкусна торта и едно домашно приготвено турско кафе, което само при него може човек да опита. Имахме много хубав разговор. Много се радвам, че премиерът отдели толкова много време на мен, на председателя на Народното събрание”, посочи Плевнелиев.

На срещата президентът и премиерът са обсъдили и инфраструктурните проекти.

„На рождения си ден премиерът получи един хубав подарък – Министерството на регионалното развитие и благоустройството предсрочно завърши една много важна отсечка за града и за държавата – част от Околовръстния път на София. На него това му е не само голяма тема, но и в кръвта. Той толкова много се гордее и ни разказа какво ще се случи в „Меден рудник”, по един или друг проект. Аз много се радвам, че нещата вървят и пожелавам успех на правителството. Строителството на инфраструктура е много важна тема не само за България, но и по целия свят”, коментира Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. На разговора е била обсъдена и българската позиция за заседанието на Европейския съвет на 25 юни.

След заседанието на Министерски съвет премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза пред журналисти, че е получил като подарък за рождения си ден ножица от Красимир Велчев от ГЕРБ. Министерството на финансите пък са подарили на премиера тигър с купа, "защото е министерството на феновете".

Борисов получи и две бутилки вино, с които каза, че ще почерпи президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1128 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.10.17 | 14:47

4
И вероятно Боко му е ударил едно мадо!!! Ба`ти педала!
Бай-Хуй

2012.06.14 | 11:15

1
Педал,педал,колко да е педал.....кафето било турско,гаранция и Доган е ''наточил''сабята......

2012.06.19 | 19:34

3
Този е вързан за мадурите на Боко
дишо

2012.06.14 | 11:18

2
Двете каки седнале и се разбрале. Пфу, мърша!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини