Красимир Каракачанов: Няма да загубим въздушен суверенитет

  • 12 февруари 2022 19:35

  • 1385
  • 7
Красимир Каракачанов: Няма да загубим въздушен суверенитет
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

С 303 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“ извънредният конгрес на ВМРО избра  ръководство на партията. Новите ръководители на Организацията са Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, а досегашният лидер Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е избран за почетен председател.

"Не знам откъде министър-председателят Петков е извадил две години забавяне за самолетите. Не мисля, че има логика в двегодишно забавяне на изтребителите Ф-16. Няма да загубим въздушен суверенитет. Президентът трябва да е спокоен, ползваме българските самолети МИГ-29. Предвидено е да са в експлоатация до 2028 година. Трябва да се отделят средства за поддръжката и всичко ще е наред", каза в предаването "Офанзива" по Нова Нюз Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той добави, че ако наистина има някакво забавяне, българското правителство ще има възможност да договори по-добри цени за следващите осем изтребителя.

За създаването на нов батальон Каракачанов заяви, че е лишено от смисъл, тъй като цялата българска армия е част от НАТО.

Според него дефицитите в армията няма как да бъдат преодолени за три-четири години.

В новата ситуация и напрежението между Русия - НАТО - Украйна бившият военен министър вижда най-голяма ефикасност за защитата на българската територия и води ракетни брегови комплекси, както и придобиването на две подводници, преговорите за които са започнали по негово време.

Относно избирането му за почетен председател на ВМРО, Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността сподели, че един лидер винаги трябва да знае времето да отстъпи и да даде път на младите.

Триумвират начело на ВМРО - Ангел Джамбазки, Александър Сиди и Искрен Веселинов поемат патриотите

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1385 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ГАВНО ЯД

2022.02.13 | 09:32

7
КАЖИ СЕГА, КАК ВИЕ ОТКРАДНАХТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ ОТ ЗАПАДА, А СВИНЕТЕ С МЕКИТЕ ШАПКИ, КИТКИ, ПАНДЕЛКИ И ПАПИОНКИ И ЦЕЛУВКИ У ЗУ РЛИТЕ, НЕ СА СЕ РАЗБИРАЛИ ТАЙНО ПОТАЙНО ДА БУТАТ СОЦИАЛИЗМА АМА ДА ЛАПНАТ ПАРИТЕ НА ПРО СТАЦИТЕ :)
ТеПродадохаРодината

2022.02.13 | 08:47

6
Алкохолът дава крилаааа !
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.02.12 | 21:21

1
Красимир Каракачанов е гнуceн ДОНОСНИК на ДС с два псевдонима Дончо и Иван: uni.su/zCfS9r
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.02.12 | 21:48

5
Щe дoйдe видoв дeн и Дoмyз-Kapakaчaн – пoдлoгaта на Дoгaн, ще kвичи и ще се гъpчи в пpедcмъpтна aгoния, защото ще бъде дpaн, kлaн и пъpлeн с бeнзинoва лaмпа като пpаcе, прeди да бъдe oбeceн.: uni.su/bwT7KI
✯Къpвaвaта Пeтолъчкa на Сaтaнaта✯

2022.02.12 | 21:34

4
ЛЪЖЕ-Патриотите продали български паспорти на издирвани бандити, незнаещи и бъкел български, за 28 000 000 €: uni.su/CxBLUb
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2022.02.12 | 21:29

3
Баща и син Каракачанови агенти на ДС: uni.su/dcvWTw
✠Бapмaлeй

2022.02.12 | 21:28

2
Досието на гнусния доносник Kраcимир Kараkачанов: uni.su/uOd0QI

Добави коментар

Водещи новини