Атанас Атанасов: Високите цени на газа са опит от страна на Русия да дестабилизира източния фланг на НАТО

  • 07 февруари 2022 08:09

  • 2559
  • 28
©

Правителството трябва да заяви твърда позиция за Украйна, защото в публичните изяви усещам едно шикалкавене, каза в ефира на Нова телевизия Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от "Демократична България" - една от партиите в управляващата коалиция. Той допълни, че българското правителство има план за действие при изостряне на кризата с Украйна. Атанасов допълни, че няма конфликт в правителството по темата.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13312

В коментар на скандалите около "Булгаргаз" той призова президентът, ако има данни, че те са предизвикани от опит за смяна на посредниците, да назове имената на новите. Атанасов подчерта още, че след като вече има редовно правителство, държавният глава и неговите съветници "трябва да се приберат в президентството".

Високите цени на газа са опит от страна на Русия да дестабилизира източния фланг на НАТО, смятата депутатът. Той е на мнение, че трябва да се разбере истината покрай газовите скандали от последните дни.

В коментар на исканията от страна на правителството да има подведени под отговорност сред членовете на старото ръководство на "Булгаргаз", Атанасов каза, че това не е намеса в работата на независимата съдебна власт. "Разделението на властите е хубаво и то трябва да се спазва, но те трябва да си вършат работата", допълни той.

Атанас Атанасов поиска подкрепа за нов мандат като председател на ДСБ

Попитан за бъдещата съдебна реформа депутатът от "Дeмократична България" посочи, че в парламента се създава "коалиция на конституционния саботаж", в която влизат депутати от ГЕРБ и ДПС. "Те отказват да участват в съдебната реформа с измислени мотиви, въпреки, че в предизборните си програми са записали, че искат промени за ефективна съдебна система", каза още той.

Според Атанасов създадената комисията за промени в конституцията ще привлече професионалисти, които да дадат своето виждане за промени в определени текстове на Конституция, за да стане по-ефективна съдебната власт.

Последвайте канала на

Калина Христова
2559 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2022.08.13 | 10:54

28
гнома е голям стратег
гого

2022.02.08 | 07:24

25
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.02.08 | 07:26

27
Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!: uni.su/IiTd2K
☠Кристина Кръстева☠

2022.02.08 | 07:25

26
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
факти

2022.02.07 | 16:29

24
абе гном никой не те иска мнението
Stamatis

2022.02.07 | 09:47

4
Цените са такива, заради извратената политика на ЕС, а и глобално за скъпа и прескъпа зелена енергия! Руснаците само използват положението за печалба! какво ще каже за цените на петрола контролирани от арабелите тогава? И те наверно мислкят само и иединствено за Украйна!Тъпак!

2022.02.07 | 13:56

23
Браво!

2022.02.07 | 13:01

22
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!
няма как да си русофоб и да не си пед-ал

2022.02.07 | 11:38

18
на крива ракета космосът и пречи
ДБ

2022.02.07 | 12:26

21
Крепоастен селянин и яташко чадо предател пролетар. Няма русофоби отдавна и ти не си русофил а предател и лизач
Нищоправец

2022.02.07 | 12:16

20
МНОГО СЕ Е СНИШИЛ НАШИЯ ТЪПАНАР-РЕЗИДЕНТ.РАЗБРА,ЧЕ ПИКАЕ СРЕЩУ ВЯТЪРА.КАТО НАСРАН Е.

2022.02.07 | 12:02

19
2022.02.07 | 12:02 7 Знаете ли защо сутринта водещата по БТВ защитаваше трансовете-защото тя самата изглежда като транс

2022.02.07 | 11:02

17
Пич, прав си,както никога досега! Обясни на Волгин, дето дрънка за НАТО, референдум и народа. Да разбере, че народа от кръчмата, овчарника и коневръза няма право на референдум! Лош материал! В България има партии, парламент и т. н.. Да върне рубли те...
снайпера

2022.02.07 | 11:01

16
Нека се помни - Прокопиевата соросоидна секта похити държавността с логистичната подкрепа на президена, който е и клетвопрестъпник. Тази секта саботира провеждането на свободни и честни избори в България, чрез въвеждането на машинното гласуване!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини