От "Възраждане" поискаха оставката на здравния министър

  • 02 февруари 2022 10:57

  • 4255
  • 4
© Булфото

От ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател поискаха оставката на здравния министър като морален акт за трагедията във Враца.

Лидерът на партията Костадин Костадинов определи случая като покъртителен и заяви, че самият той е бил в подобна ситуация на 27 декември.

РЗИ-Враца разкри колко минути е продължило бавенето на регистратурата на жената

"Заради протокола на здравните министри хората стоят на входа на болниците и отговарят на ред въпроси. Те се задават на хора, които са зле. Излиза човек и казва - "Ако не задам въпросите, ще ме уволнят." След това интервю на човека, трябва да му направят и тест. Тази жена поне са я приели вътре. Това е нарушение на правилата. Не бива да се учудваме, че страната ни е на първо място по смъртност в света заради изродската здравна система. Защото да видиш как една жена умира пред очите на детето си е изродско. Ние тук носим вина за това, което се е случило години наред - статуквото и ние, че не сме изринали статуквото. Този протокол можеше да бъде отменен. Един човек, един подпис. Не е направен." - каза Костадинов

Според него оставката на здравния министър е морален акт. Той сравни случая с починалата жена със съдбата на жертвите на комунистическия режим.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
4255 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2022.02.02 | 13:08

4
Избийте се вашта мама болшевишка нагла, проста да е.ба! Русофилистиците от Израждане поде.баха фигурантите на фигуранта в резидентството. Оставка и за пияния комунистически изрод с изсъхналите м.ъде - бойчо чашкоф!
КоР ЗА БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭

2022.02.02 | 11:47

3
КОСТЯ КОПЕЙКИН Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ И ЛЪЖЛИВ, КОЛКОТО СА ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла ☭ И ЧАЛГАРА слъ. тръ...... ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла ☭ ГО КУПИ...... ДА Е ОПОЗИЦИЯ... МУ-ХА-ХА
Гост

2022.02.02 | 11:38

2
Този не знае български но от политика разбита ?????
ne

2022.02.02 | 11:05

1
to i tazi kato ministerat na kulturata sa podstaveni lica turkiniata ia slojiha tce imashe delo protiv neia a muncoto tce e napravil edno citalishte.

Добави коментар

Водещи новини