Ангел Джамбазки ще се кандидатира за лидер на ВМРО

  • 23 януари 2022 18:44

  • 2328
  • 0
Ангел Джамбазки ще се кандидатира за лидер на ВМРО
© ВМРО
Слушай новината Слушай новината

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – заяви, че ще се кандидатира за лидерския пост във ВМРО, предаде БНТ.

Заместник-председателят на организацията каза, че трябва внимателно да се преосмисли начинът, по който работи ВМРО и тя да се върне там, където ѝ е мястото.

Конгресът на ВМРО е насрочен за 12-и февруари.

Да припомним, Красимир Каракачанов се оттегли от ръководството на ВМРО заради слабите резултати  на ВМРО на вота за парламент на 14 ноеври.

В ефира на БНТ заместник-председателят на партията отрече всякаква вероятност за коалиция с "Възраждане" заради различно поведение и възгледи в политиката.

Джамбазки няма да се кандидатира за президент, не смята, че бежанци с базово умение да стрелят с гранатомет ще се впишат

Според Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – искането на Русия за оттегляне на НАТО от България и Румъния е тактически ход в "голямото надлъгване" по темата Украйна между Русия и Запада. По думите му Москва не очаква искането ѝ да бъде изпълнено.

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2328 0

Свързани новини

Водещи новини