Лидерът на БСП с първи думи след решението на Конгреса на партията

  • 22 януари 2022 18:26

  • 2961
  • 0
Лидерът на БСП с първи думи след решението на Конгреса на партията
© бсп
Слушай новината Слушай новината

"Показахме, че сме свободни хора, които винаги могат да кажат и различно мнение". Това заяви Корнелия Нинова след като делегатите на Конгреса не приеха оставката ѝ, съобщиха от партийната централа
 
"Уважаеми другарки и другари, излязох от времето, в което се водеше дискусията за оставката, защото помислих, че така е възпитано. Да не попреча с присъствието си на някого, ако иска да каже нещо спокойно", каза още Корнелия Нинова.

"Благодаря ви. От тази дискусия се вижда, че сме демократична партия на свободни хора, които винаги могат да кажат и различно мнение. Но и демократична партия, която взема решенията си в своите органи и с мнозинство", допълни тя.

"Благодаря ви за доверието. Това ме задължава да работя с двойно повече усилия. Познавате ме, мога да работя, мога и да гарантирам, че няма да предам българските социалисти и няма да продам интересите на Българската социалистическа партия", каза още лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Разбира се, чух и различното мнение и човек винаги има нужда да коригира нещо в поведението си. Чух много внимателно. Ще положа усилия заедно с всички вас, със структурите ни по места, с нашите членове, социалисти, симпатизанти и коалиционни партньори следващото предизвикателство, местните избори през 2023 г., да бъдат нашата победа", добави тя и завърши изказването си със следните думи:

Благодаря на всички. Пожелавам ви да сте здрави! И на работа!

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2961 0

Свързани новини

Водещи новини