Никола Минчев се върна в парламента след COVID

  • 21 януари 2022 09:39

  • 1366
  • 5
Никола Минчев се върна в парламента след COVID
© Булфото (архив)

Председателят на парламента Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са се върна обратно на работа в парламента, след като изкара задължителната карантина заради зараза с COVID.

Той даде положителен резултат на 10 януари след Консултативен съвет по национална сигурност на тема Северна Мекедония при президента Радев. На съвета присъстваха и всички председатели на парламентарни групи и министри, както и премиера Петков. Всички те също бяха под карантина като контактни лица.

Никола Минчев за щурма на парламента: Недопустимо е депутати да ескалират ситуацията

До днес Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са бе дистанционно на работа, а негов заместник бе Кристиан Вигенин от БСП. Видимо Минчев все още бе с променен глас, а опозицията в лицето на ГЕРБ и ДПС направиха няколко хапливи забележки към него, че явно връщането му на работа не му се е отразило добре, след като още в първите минути на петъчното заседание се разразиха бурни спорове за извънредното включване на 3 точки в дневния ред.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1366 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.01.21 | 13:09

5
комсомолец

2022.01.21 | 12:44

4
Днешното правителство- комунисти, дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Петков, подал документ с невярно съдържание, за което трябваше да е съден, Асен Василев фалира фирма в Великобритания и дължи 8 милиона паунда там, Спецов, дължи 1 милион ДДС, .Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те, приватизирала Техноимпекс и уволнена като министър, от Станишев, точно за корупция. ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков, както и Арабаджив, Банев, Прокопиев, всички фалирали предприятия оставили хора на улицата, продали всичко за скраб и станали милионери. , ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!
Тоя чук

2022.01.21 | 12:21

3
Кой го сложи там? Съсипаха държавата!!! Бойко връщай се,че тия ни унищожиха!!!
Е и

2022.01.21 | 10:20

2
чудо голямо! Ха-ха-ха!

2022.01.21 | 10:10

1
Гешев трябва да изправи на подсъдимата скамейка, Българоубиеца Румен Радев и неговите слуги Кирчо Ментата и Асенчо Фалита за съсипването на Родината ни !

Добави коментар

Водещи новини