Министър Караджов назначи двама нови членове на Съвета на директорите на "Автомагистрали"

  • 20 януари 2022 14:25

  • 1603
  • 2
Министър Караджов назначи двама нови членове на Съвета на директорите на "Автомагистрали"
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова назначи Цветан Петков и Евгени Генчев за членове на Съвета на директорите на „Автомагистрали“ ЕАД. Предстои промените да бъдат вписани в Търговския регистър, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Като принципал на държавното дружество министър Караджов носи отговорност то да се управлява професионално и в интерес на всички български граждани. 

И вторият изпълнителен директор на "Автомагистрали" е освободен

Петков и Генчев са служители на „Автомагистрали“ ЕАД. Цветан Петков от три години е директор „Инфраструктурно строителство“. Евгени Генчев е главен инженер на дружеството и в последните три години и половина е директор „Експлоатация и поддръжка“.

Освободиха от длъжност изпълнителния директор на „Автомагистрали“

„Възлагам на новото ръководство да се погрижи честно и отговорно, при спазване на строга финансова дисциплина, за интересите на дружеството, респективно – на МРРБ и държавата. Най-неотложната задача, която им поставям, е да ускорят работата по двата приоритета на министерството – доизграждането на автомагистрала „Хемус“ и на скоростния път „Видин – Ботевград“, обясни вицепремиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1603 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
иван

2022.01.25 | 10:34

2
Хайде,правете нещо най-после!Само приказки и смяни!Големи некадърници!Нито могат-нито знаят,рано-рано започнаха да лапат!
селяндури!!!!

2022.01.20 | 16:01

1
Върнете се там, откъдето се довлякохте и освинихте София!!!!!! И не забравяйте да си вземете анцузите и суратите!!!

Добави коментар

Водещи новини