Цонев: Цацаров е жертва на Прокопиев, готвят Дянков за шеф на БНБ

  • 14 януари 2022 08:33

  • 4686
  • 12
Цонев: Цацаров е жертва на Прокопиев, готвят Дянков за шеф на БНБ
© Кадър NOVA

За мен Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е блестящ юрист и много интелигентен човек. Той е поредната жертва на олигарха Иво Прокопиев в борбата му да превземе съдебната система. Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в запорира имущество на Прокопиев. Досега не съм видял никой в обществото да пита как едно момче от комунистическо семейство има 280 млн. лв. Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е жертва в тази битка. Това заяви депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на в студиото на сутрешния блок на NOVA.

Той смята, че Прокуратурата не е била благосклонна към ДПС, защото Делян Пеевски има множество проверки: “За сметка на това Прокуратурата е благосклонна към Прокопиев. Съдиха го, но съдът на приятеля му Лозан Панов го оправда”.

Цонев отрече Цацаров да е бил приятел на ДПС: “На комисии само съм го виждал. Тъжно ще е, ако съдебната система губи такъв юрист като Цацаров”.

По темата с работата на КПКОНПИ и акцията срещу кметове коментира: “Впечатлението ми е, че навсякъде, където има конфликт на интереси, КПКОНПИ повдига обвинение”.

Относно разделянето на КПКОНПИ каза: “Ще подкрепим всички антикокрупционни мерки. В този случай обаче не става за антикорупционно законодателство, а за защита на олигарха Прокопиев”.

Според него връзката между ПП и Прокопиев е силна. Като аргумент в тази посока посочи освобождаването на Пламен Георгиев като консул във Валенсия.

Сотир Цацаров обяви: Подавам оставка

“Съдебната система може да е с Гешев или без Гешев. Нашите европейски партньори искат промени в две посоки: Прокуратурата да стане отчетна и главния прокурор да може да стане разследван независимо. ДПС работи за промени в съгласие с исканията на нашите европейски партньори, заяви Цонев. Той беше категоричен, че в европейските препоръки не фигурират имена.

Парламентаристът обяви плановете на ДПС: “ДПС е подготвило пакет за законопроекти, с които ще затворим врати за корупция - да се махнат инхаус процедурите, да се махнат отворените вратички за рекет към бизнеса. В рамките а един, два месеца ние внасяме тези закони”.

Той разкри, че Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е готвен за шеф на БНБ.

По темата с готвеното покушение срещу журналиста Атанас Чобанов каза: “Неприкосновеността на журналиста в европейска България трябва да е неприкосновена. Въпросният журналист е клеветил ДПС, но това няма значение. Аз лично смятам, че политик да съди журналист е проява на лош вкус. Ще питаме американското посолство за опита за покушение, защото е петно върху България да има заплахи срещу журналисти”.

Цонев: Пеевски не е тежест за ДПС. Той получи вот на доверие от избирателите и затова е на първия ред

Относно проблемите на Делян Пеевски по закона “Магнитски” заяви: “Г-н Пеевски мина през съда на народния вот”.

Според него добавките за пенсионерите трябва да продължат докато трае ковид кризата: “Когато се успокои инфлационната спирала, тогава ще се вземат дългосрочни мерки”. Цонев беше категоричен, че ще има кворум в парламента.

Последвайте канала на

Novini.bg
4686 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Жени

2022.01.14 | 13:48

12
Браво, искайте импийчмънт на Радев за държавна измяна и на Петков за документи с невярно съдържание

2022.01.14 | 13:48

11
Водещите хапят, ама Цонев ги сложи на място

2022.01.14 | 13:48

10
Жлъчните водещи, вчера от ПРа на ПП си го получиха. Това заслужават, като слушат, какво им диктуват
Ерни

2022.01.14 | 13:47

9
Днес си купувам баничка, която беше преди 1.20. Двойно, по малка и 1,40. А стария вид я водят голяма им 2 лева. Е народе, какво чакаш, че не излизаш на протест

2022.01.14 | 13:47

8
Браво на Цонев. Като каже Прокопиев и водещите скачат...хахаха. Сорос им диктува в слушалките

2022.01.14 | 13:46

7
Тая водеща май е недое..май и водещия,.. негативна енергия излъчват...

2022.01.14 | 13:46

6
Шиши пусна бомбата: чрез Пристанище Варна Радев в получил 60 млн $ от руснаците за да лобира за техни банки. Шиши сложи Радев на пържолника... Ще имаме президент ударен от закона Магнитски... Радев, Радев, за Грипените и 5те милиона, може и да те помилват, ама за 60те милиона от руснаците, които получи през Пристанище Варна... Руснаците не са цивилизовани като шведите../Кьовеши получи папка от Гешев с документи и на есен Радево-Божковото правителство, начело с Радев по затвор

2022.01.14 | 13:45

5
Не съм фен на ДПС, обаче Йордан Цонев ме кефи адски много. Точен, ясен и директен. Кадрите като цяло на ДПС са много добри.

2022.01.14 | 09:40

4
Щом Данчо Ментата квичи с разцепен сфинктер, всичко е точно.

2022.01.14 | 09:02

3
Няма какво да се лъжем Цацаров разследваше само мижитурки а едрите риби ги прикриваше.

Добави коментар

Водещи новини