Петков: Няма да увеличим цената на тока, без да спрем преди това течовете в системата

  • 03 януари 2022 07:56

  • 6066
  • 104
© Булфото (архив)

Очакваме мораториумът върху цената на тока да не бъде до края на март. Искаме да направим анализ дали има течове в системата и да видим, когато течовете са спрени, ще знаем кое е минималното повишение на цената, което крайният потребител да плати. Най-лесно е да се повиши цената, преди да се направи такъв анализ, но това няма да бъде политиката на това правителство. Това заяви премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пред bTV.

,,От друга страна в момента работим, за да видим дали може да купим повече газ от Азербайджан, където цената е по-изгодна'', допълни Петков.

Премиерът не се ангажира с прогноза какво ще бъде повишението на цената на електричеството за крайния потребител, защото донякъде то зависи от международните пазари.

Кирил Петков: Политиците трябва да са слуги на народа

Зависимост на цената има и от ситуацията с пандемията - когато има локдаун, търсенето на ток намалява, отбеляза Петков. 

По думите му най-важното е правителството да направи оптималното в тази ситуация, за да сме сигурни, че няма течове в системата и да се минизира увеличението на цената.

,,Кой ще заеме мястото на председателят на КЕВР Иван Иванов, това трябва да реши парламентът, но това трябва да стане в рамките на януари'', коментира Петков.

По отношение на спора със Северна Македония премиерът отбеляза, че коалиционното споразумение препотвърждава парламентарната декларация, приета още при предходното управление, но и го надгражда, за да може да се види какви са ползите от добросъседството.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически потвърди, че ще посети Скопие, след като новият македонски премиер Димитър Ковачевски поеме властта, за да създадат обсъжданите работни групи между двете страни.

Последвайте канала на

Владимир Василев
6066 104

Свързани новини

Коментари 104

Добави коментар
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.01.04 | 00:44

104
Финансистът на ГЕРБ ЦИГАН-Владислав Горанов, който бе спипан с краден джип на КГПП Калотина на път за Сърбия, да обясни защо често пътува за западната съседка. Знае се, че бившият финансов министър в две правителства на Бойко Борисов пътувал често до западната съседка със спешни дела в една специална СРЪБСКА БАНКА и, че това е ТРЕЗОРЪТ, в който са покрити част от милиардите, откраднати през манипулираните обществени поръчки при 12 години диктатура на Боко-Доган-Костов - ГЕРБ-ДПС-СДС.: uni.su/bwT7KI
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2022.01.04 | 00:43

103
БОЛШЕВИК-ВАКСЪР-КАНИБАЛА Боко-Българоубиеца ЦЕЛУВА РЪКА на татар-циганина Доган-Сопола: uni.su/zQAVxq
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2022.01.04 | 00:36

102
От 77 години България е под хомота на 500 цигански семейства! Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ и ГРУ и са от тези семейства! Влашкия циганин Тодор Замфиркьов-Живков също е от тези семейства и сега уравлява неговият клан. Циганина Кирил Петков е племенник на циганина Кирил Рашков известен сред мангалите като Цар Киро! И двамата са от Пловдив. И МОШЕНИКА Кирил Петков ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН. До 1990 г. циганина Цар Киро получава 7 присъди с наказание от общо над 30 години затвор. През 1984 година е арестуван за притежание на злато и валута, иззети са му над 2 милиона лева, след което е изпратен като криминален престъпник в Затвора в Белене. Циганина Кирил Рашков пукна на 1 април 2021 г., а циганина Кирил Петков го замества достойно. Другият ЦИГАНИН-ТАРИКАТ Асен Василев, е свързан с циганския барон Кирил Киров, известен сред мангалите като Киро Японеца. Фирма на МОШЕНИКА-АСЕН ползва офис в бизнес сграда на КИРО ЯПОНЕЦА. ХУБАВА РАБОТА, АМА ЦИГАНСКА! Циганите и евреите имат еднакви гени, циганите са изгубеното 13-то еврейско племе. Боко-Българоубиеца и Румен-Поцелуйгъзов са двете страни на една и съща циганска дс-монета! Ааамет-Дръндарски е татрски дс-мангал! Всички са за дрънголника!: uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: uni.su/4XNQAG Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX Който подкрепя някой от дс-жид-мангел-българоубийците, е ТЪПА САНИРАНА-ЗОМБИРАНА-СОЦ-ОВЦА, ОВЦА С ОВЦА! Казах.
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.01.04 | 00:34

101
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно. ☞Регулярно се извършват жертвоприношения от сатанинската върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра! Цигaнина Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! ☞На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ ☞Пожара в Рояк с изгорени 11 човека: uni.su/dWJcUa ☞ОГНЕНОТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ с 45 ЖИВОИЗГОРЕНИ ДЕЦА И ЖЕНИ в македонския автобус! ☞Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU ☞А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Боко-Канибала в Турция, Ъ! ☞Минали са през България да си получат заплатите, но вмисто заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! ☞Цигaнина Бoко и Цигaнина Pумен са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета!
◉‿◉Гюлчен

2022.01.04 | 00:33

100
Пoмак-Рaсим-Плeвника, произлиза от номенклатурно семейство. Тейко му е партиен активист, близък до висопоставени БKП номенклатури и AБПФК, по-специално до родата на Емилия Масларова. Самият той е нагласен да прави кариера в Комсомола. Служи проформа в спецподеление. Вербуват го като доверено момче на Партията за BKP. Пращат го на подготовка в СССР. Този слузек е от ония, които имаха предварително поверителното инфо, че социализма ще го разтурят и ще идва голям грабеж. Той е от тия партийни твари, които в зората на „демокрацията“, докато другите опъваха каиши и гладуваха, направи ФИРМА за износ на ПОМАЦИ за робски труд в ГФР. А той им прибираше голяма част от заплатите. Как ставаха тези пинизи в началото на 90-те, ако не си дете на Партията ? Как този плужек стана милионер с „честен труд“ през 90-те, спейки по „паркинзите“ ? Аде не на нас тия ! Мерзавец, опортюнист и ренегат. Тъпак . Срам за човешкия род. Ларва, плужек.
⊙﹏⊙Юлиана

2022.01.04 | 00:32

99
Помак-Расим-Плевньо-Мухльото е един от пионерите на мафията в България. През 1990 г., след като напуска активната си кариера в ДКМС (димитровски комунистически младежки съюз), се захваща с мръсен-бизнес в Германия, който се състои в събиране и изпращане на български гастарбайтери на работа там. Няколко години подред ограбва бедните ни съграждани-помаци, плащайки за труда им мизерни заплати. Той е гаден, долен и мръсен герберастки мафиоз съсипал хиляди човешки съдби за да натрупа милионите си, и за да си купи къщата и хотела в Гърция! Това е истината. Киро-мошеника е негов човек!
Лилянa Пaвлoвa

2022.01.04 | 00:28

98
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.01.04 | 00:27

97
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.01.04 | 00:27

96
Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: uni.su/SCwb43
фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2022.01.04 | 00:26

95
Цялото жидо-кабало-ваксърско котило, начело със CАТAНТА Боко-Канибала и КУЧEТО от Aда Aнгeл Kунчeв, ДО КРАК В ТРAПА и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX

Добави коментар

Водещи новини