Зам.-председател на ДПС: Мораториумът бе приет в нарушение на Конституцията

  • 17 декември 2021 17:40

  • 1373
  • 7
Зам.-председател на ДПС: Мораториумът бе приет в нарушение на Конституцията
© БТВ

Мораториумът е много лош инструмент и той се използва в краен случай. Най-лошото е, че един мораториум не решава проблемите, а е ясно, че в енергетиката има проблеми. Още октовмри месец от Европейската комисия изпратиха документ с 44 инструмента, чрез които може да се регулират цените. В този документ има дългосрочни и краткосрочни мерки, но ние се възползвахме от нито една.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Станислав Анастасов по повод наложения мораториум върху цените на тока, парното и водата. 

Решено е! Замразяват цените на тока, парното и водата до края на март

"Този мораториум е лобистки и така едни 250 млн. лева ще отидат в определени ръце. Тези 250 млн. можеше да се използват за подпомагане на хората и бизнеса вместо да се налага мораториум. Този мораториум ще доведе до още 10 нови проблеми в енергетиката, които ще са на десеторно по-скъпа цена. Мораториумът също така бе приет и в нарушения на Конституцията, както и на правилника за работа на НС. От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с сме против изграждането на нови ядрени мощности в България, защото това е бавен и скъп процес. България трябва да сде възползва от зелената сделка - ВЕИ и водород. Водородът дава неограничени възможности за евтина енергия. Европа в момента инвестира много в новите технологии и ние трябва да видим как да се включим", обяви Анастасов.

Румен Радев свиква КСНС за Северна Македония

"Надявам се, че ще видим нещо по-добро от новото правителство. Към момента виждаме малко повече лошо от предишното лошо, но все пак са изминали само 4-5 дни, откакто новият кабинет е на власт. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с обяви, че ще бъде опозиция, но ще подкрепяме всяка една добра идея за развитието на България. Президентът свиква КСНС по темата Северна Македония. Не мисля, че е имало случай, в който ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да не е присъствал на КСНС. България има ясна позиция по темата Северна Македония и тя бе изразена от президента в Брюксел. Нас никой не ни е питал за тази позиция и не разбирам защо президентът свиква КСНС. Естествено, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се съобразява с позицията на президента, защото това е позицията на България, а ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е България", 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1373 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ДПС и гербАЛА

2022.01.06 | 20:57

7
Са заплаха на националната сигурност на РБЪЛГАРИЯ.

2021.12.17 | 20:01

6
ДПС и Герб ще пречат навсякъде,това се знае
Ужас!

2021.12.17 | 17:52

1
Този смръдлив читак от най-противоконституционната партия пак заговори за конституция!!!
ЗАКС

2021.12.17 | 19:29

5
ДПС и БСП са терористични организации - едната взривявала вагони на майки с деца, другите през 1925 - православни храмове!!!

2021.12.17 | 18:06

4
Запомнете го този Станислав!!! Хубаво го запомнете!!!! Как може, човешко същество, да падне толкова. В розовите сайтове има повече достойнство. Защитава си бандитите от партията.
Новини.бг - медиен клозет

2021.12.17 | 17:53

2
Полуграмотен шизофреник измисля новините тук. Тая мутренска ку.рва пуска позиви в кутиите на софиянци с цинизми за Радев и новата власт.
Улавия от Новини.бг

2021.12.17 | 17:54

3
е против мораториума, тая мутренска ку.рва иска тока да се увеличи, грабежа да продължи.

Добави коментар

Водещи новини