Борисов предупреди бъдещите депутати от ГЕРБ: Отсъствия само при смърт, сватба или развод!

  • 02 декември 2021 17:03

  • 29387
  • 84
© Фейсбук

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и друг път са били в опозиция. Социологическите агенции си трият сол на главата и се чудят как да обяснят, че познават резултата на Румен Радев, но не познаха на партиите. Ясно е кой се е възползвал от машините. Това заяви в началото на първото заседание на ПГ на ГЕРБ-СДС Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

,,Не знам коалицията "Да, България" и БСП, от които изтичат писма, как с 6% ще излязат и ще кажат: Ние сме призвани да правим съдебна реформа. Това трябва да не ти пука изобщо от този позорен резултат. ИТН се сгромолясаха с близо 15 на сто, така че от фаворити в един момент, се превърнаха на техния език като на барабана малката пръчка. А по-позорен резултат от този на БСП в историята няма. Когато създавах ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, тогава имаше един мастодонт, наречен БКП-БСП. Тогава си поставихме задача да победим БСП и ги побеждаваме винаги. Те се държат все едно са победители. Ние не знаем на базата на какво са победили "Продължаваме промяната", и народът не знае. Вашата роля е изключително важна в парламента'', заяви Борисов и припомни, че токът е скочил.

Тома Биков: Можеше да имаме правителство на националното спасение с участието на ГЕРБ, но...

Цените на горивата, ако бяха изпуснати от нас, щеше да е революция. Сега хората знаят, че просто няма какво да направят. Цената на газта, колко упреци понесохме ние, че защитихме България, направихме така, че България да остане на газовата карта. Този проект, наречен Балкански поток, при тези транзитни такси, в рамките на три години се изплатиха и 70 години напред, българите ще получават всяка година транзитна такса. Тези, които говореха срещу това, получиха под 6% на изборите. А първите 800 милиона влязоха вече в държавната хазна, заяви Борисов.

,,Коалицията ще се казва ГЕРБ-СДС със съпредседател Румен Христов, така, както беше в предходния парламент'', припомни Борисов.

Борисов: Можеше да има стабилно управление между партиите на промяната и ГЕРБ-СДС

,,На 31 декември трябваше да довършат интерконектора с Гърция, това е изключително важно за верификацията и ние сме работили изключително много по тази тема. За 30 години продължихме напред живота на реакторите, платихме 100% реакторите и това е един прекрасен проект на "Козлодуй" и да реши въпросите. Искам да бъдете с покрито самочувствие за свършената работа'', обърна се лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в към групата.

В момента има пет центъра на власт, като основният е при Румен Радев. Пътят на Копринката, който започва и свършва в село Труд - там е центърът на властта. Като гледам днес клатушкащи се пияни министри, отново с торбички, торбичките на този и онзи, на Пламен Узунов... Ще дойде време целият този план за разграждането на държавността да стане факт. Ако това се случеше в наше време на обед в 11 часа в сградата на МС, на трибунката, която им направихме в МС, аз така и не разбрах кой е финансов министър, казва се Валери Велчев. Той казва: Още 6 месеца пенсионерите ще получават 120 лева. Шокиращо! Според казаното от него минималната пенсия вече трябва да достигне 490 лева. В утрешния ден, петък, има редовен парламент и се очаква редовно правителство. Каква ти е работата на теб да обявяваш пенсиите за шест месеца Въпросът ми е дилетантски на първи поглед. Гледам го Румен Радев, аз го познавам. Първо работихме и ние с него. Той се има за почтен, но нищо от това не е вярно. Ако Ананиев си беше позволил да каже такова нещо на обед, а вечерта Министерството на финансите го опровергава това. И той днес, излизайки да замаже този гаф, прави още един. Обявява, че иска над 12 милиарда да се вдигне дългът. Разбирате ли за какво става въпрос? И внуците ли трябва да плащат тези дългове, пита реторично Борисов.

,,Радев мълчи, защото утре, може след месец, може след два, вината ще е на тези четири партии, а той ще излиза и ще казва, че докато е бил със служебното правителство, е нямало локдаун. Ще казва, че е щял да даде пенсии, но дошли лошите като Корнелия Нинова и не им дали'', посочи Борисов.

 ,,От вас се очаква много, хората се усещат. Но те, бившите ченгета, толкова ни нарочиха, толкова брилянтни комбинации направиха, че в момента се радват на някаква т.нар. промяна. Но тази промяна не само ще е подмяна, но няма да могат да ги намерят къде са по света с откраднатите пари или със задълженията, които ще ни оставят в държавата. Те дори не знаят, че МС приема бюджета. И днес чух въпроси какъв бюджет сме щели да предложим. Ами ние сме го предлагали толкова години... Не трябва да сте разочаровани. Ние сме управлявали много. Но това, което искам от вас, е да бдите за парите на данъкоплатците'', призова Борисов съпартийците си, които влизат в Народното събрание. 

Новият парламент се събира утре, депутатите ще положат клетва

За инфраструктурни проекти ще кажа, че те няма да направят и една велоалея, като тази от Казанлък до Шипка. Аз ще го броя за шест магистрали, ако направят такава велоалея. А като им слушам пазарлъците, че ще местят АПИ в друго министерство, ще местят фондове, раздуха администрациите... От вас се очаква да се възстанови това, както и модела за етническа толерантност. Минали сме през възродителен процес, когато такива като Рашков са взимали решения. Те нямат милост нито към християните, нито към мюсюлманите. Но вие бъдете мили, добри, помогнете. Няма по-лошо от непоискано добро, така че внимавайте. След нас всички казаха: "Хазната е пълна. Събираме повече пари". Но тези приходи вече инфлацията ги изяжда. Като ги видите, че не разбират, не се дръжте надменно, ако питат, помагайте. При едни нови избори, пак ще е същото. Бъдете отговорни, озвучавайте това, което грешат. Ние не сме били безгрешни, но, като ни се каже, поправяме. Отсъстващи - по никакъв начин. Искахте да сте депутати, сега отсъствия само при смъртен случай, развод, сватба и то след като ПГ казва, а тя да ме пита мен, препоръча още Борисов.

,,Бъдете там, където хората са ви пратили. Желая ви успех, реших да не отивам, защото прочетох, че съм искал имунитет. Виждате, няколко дни подред изкарваме млади хора от младежкия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, говорят, обясняват, за да стане плавен преход, това се очаква от вас'', отсече за финал лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Владимир Василев
29387 84

Свързани новини

Коментари 84

Добави коментар

2021.12.05 | 16:01

84
Тикве,пак та пориха май а.
gogo

2021.12.03 | 17:48

81
BRAVO BOYKO

2021.12.03 | 20:25

83
Твоят BOYKO е политически труп ! Вече се разлага !

2021.12.03 | 20:24

82
В сравнение с Петков и Минчев , Борисов е едно мучащо и крадливо говедо !
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2021.12.03 | 15:42

79
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо гнусен, ГАД-САТАНИНСКО-БОЛШЕВИШКА, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
gogo

2021.12.03 | 17:47

80
E kazahme bez glupavi izkazvania.
☠Дaни Kaнaзирeва☠

2021.12.03 | 15:41

78
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Лилянa Пaвлoвa

2021.12.03 | 15:40

77
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2021.12.03 | 15:39

76
Кaнибaла Бoкo-Caтанaта НABЪЖETО!
ஜAнжeлина Тoтeвaஜ

2021.12.03 | 15:38

75
Кaнибaла Бoкo-Caтанaта+грoбaритe = на хунтата Пинoчет! Мръcник, гaд, изнacилвaч и търгoвец на oтвлeчени мoмичeта, мутрa бoлшeвишка, бългaрoубиeц, нaркoтрaфикaнт в доcиeто на кoйто има прeки дoказaтелства за 50 трупa! Изрoд кoйто съcипа живoтите на милиoни бългaри! Кoгaто и дa бъдe yбит, винaги щe e къcнo, кoлкoто и дa сe мъчи прeди тoва, винaги щe e нeдостaтъчнo! Грoбa му вeчe e изкoпaн и гo зoве! Скoрo нaрoдът щe гo рaзкъcа нa пaрчeтa! Амин.
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2021.12.02 | 17:35

2
МИРИШЕ НА TPУП. ПОЛИТИЧЕСКИ TPУП.
ами

2021.12.03 | 03:52

74
ти така си миришеш
Боклук

2021.12.02 | 19:08

20
Не го е срам и да се появява!
си ти

2021.12.03 | 03:48

73
идиот даже

2021.12.02 | 19:43

31
Цървул
Бойчо Демирев

2021.12.02 | 19:37

29
С кого го сравняваш?

2021.12.02 | 19:36

24
Бегай за бело наркоман
Кой тва?

2021.12.02 | 19:31

22
Гнусен Моше Гадев ли?

Добави коментар

Водещи новини